Trein naar GLOW Eindhoven

T/m 18 november bestelt u voor € 19 een NS dagretour Eindhoven + entree GLOW Eindhoven. Hiermee reist u voordelig naar station Eindhoven, waarna u het toegansbewijs bij Brandstore Eindhoven/VVV op het Centraal station kunt inleveren. Het Philips stadion is vervolgens op enkele minuten loopafstand te bereiken. De NS Dagretour Eindhoven is geldig vanaf 09:00 uur in treinen van alle Nederlandse vervoerders van 10 t/m 17 november 2018.

Trein naar GLOW Eindhoven

Na aankoop ontvangt u een unieke code en een voucher entree GLOW Eindhoven. De code kunt u online verzilveren, waarbij het gewenste opstapstation en de reisdatum moet worden opgegeven. De NS dagretour is vervolgens geldig op het gekozen traject, waarbij u de meest logische route dient te nemen. Uw voucher GLOW Eindhoven dient als geldig entreebewijs.

GLOW Eindhoven heeft vorig jaar ruim 740 duizend toeschouwers getrokken en behoord daarmee tot één van de grootste lichtshows van de wereld. In Eindhoven vindt u van 10 t/m 17 november 29 verschillende lichtobjecten van complete gebouwen tot unieke objecten. Bij aankomst op station Eindhoven ontvangt u op vertoon van uw voucher een plattegrond van GLOW Eindhoven, zodat u de juiste route kunt lopen en de lichtojecten op de kaart terugvind. De voucher zelf geeft toegang tot de lichtshow in het Philipsstadion.

NS Dagretour Eindhoven + entree GLOW Eindhoven

De GLOW Eindhoven in Eindhoven bezoeken? Ga met de trein en bestel deze aanbieding bij de Spoordeelwinkel via de onderstaande link en reis goedkoop met de trein in 2019!

  • Prijs (2e klas): € 19
  • Prijs (1e klas): € 23
  • Verkoop: t/m 17 november 2018
  • Reizen: 10 november t/m 17 november 2018

Adres en Openingstijden GLOW Eindhoven

Naast de looproute door het centrum van Eindhoven wordt ook het Philipsstadion omgetoverd tot één grote lichtshow (hiervoor is het entreebewijs noodzakelijk). Hier draaien 2 shows van 30 minuten per avond, waarbij de eerste start om 19:30 uur en de tweede om 21:00 uur. Op zaterdag 11 november start de eerste show een uur eerder, namelijk 18:30 uur.

{mymaplocation id=183 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

Veelgestelde Vragen

Hieronder treft u de meest gestelde vragen m.b.t. deze aanbieding van de Spoordeelwinkel.

Kind meenemen?

Wilt u een kind meenemen in de trein in combinatie met deze NS Dagretour actie? Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor € 2,50 middels een NS Railrunner met u mee.

Wat is er te zien?

Van 10 t/m 17 november tonen internationale lichtkunstenaars hun lichtobjecten en kunsten in Eindhoven. Laat u inspireren en beleef een magisch avondje uit in Eindhoven, waarbij uw heen- en terugreis helemaal is geregeld.

Geen NS dagretour Eindhoven of voucher GLOW Eindhoven ontvangen?

Controleer allereerst uw ongewenste mail (spambox). Geen code of voucher ontvangen? Neem dan contact op met de Spoordeelwinkel.

De Spoordeelwinkel is op werkdagen bereikbaar van 8.00-22.00 uur, op zaterdag van 9.00-18.00 uur en op zondag van 09.00-12.00 uur.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl