Trein naar Volendam

De dijk in Volendam

Wilt u binnenkort met de trein naar Volendam? In principe heeft dit gezellige Nederlandse dorpje geen treinstation, maar het is met busvervoer eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Amsterdam Centraal en stap vervolgens over op de 118 of de 110 in de richting van Volendam. Wanneer u ervoor kiest om een dagje met de trein naar Volendam te gaan kunt u een aantal leuke dingen bezichtigen in dit gezellige dorpje. Zo kunt u een foto maken met uw vrienden en familie in ouderwets Hollandse kleren, kunt u genieten van de lekkerste Paling en is het mogelijk om een heerlijke wandeling te maken over de dijk van Volendam.

De dijk in Volendam

Bezienswaardigheden in Volendam

Wanneer u met de trein naar Volendam reist kunt u een aantal dingen doen. U kunt een historische wandeltocht maken door Volendam om de geschiedenis van het dorpje te leren kennen, maar u kunt er natuurlijk ook zelf op uit trekken en lekker een frisse neus halen op de dijk. Verder zou u het museum van Volendam kunnen bezoeken, waarin eigenlijk alles van vroeger en nu wordt behandeld.

Tevens is het mogelijk om er met een gids op uit te trekken. De gids draagt het originele Volendamse kostuum en kan u alles vertellen over de geschiedenis, de huizen en de huidige tradities. Wilt u meer informatie over de wandelroute me gids door Volendam? Neem dan contact op via het volgende e-mailadres: info@vvv-volendam.nl

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!