Trein naar Verzamelaarsbeurs in Utrecht

Verzamelaarsbeurs

Altijd op jacht naar een onontdekte parel en houdt u van verzamelen? Reis dan per trein naar de Verzamelaarsbeurs in Utrecht en ontdek de leukste boeken, vintage spullen, platen en CD’s. Het is tijdelijk mogelijk om een Dagretour Utrecht Centraal te bestellen in combinatie met een entreebewijs voor de Verzamelaarsbeurs. Zo reist u voordelig per trein naar de Verzamelaarsbeurs en is in één keer uw entree en terugreis geregeld. Deze combideal is verkrijgbaar t/m 18 november en geldig van 17 en 18 november 2018.

Verzamelaarsbeurs

Reis per trein naar Utrecht Centraal, waarna u op 5 minuten loopafstand bent van Jaarbeurs Utrecht. De verzamelaarsbeurs wordt ook dit jaar weer in Jaabeurs Utrecht georganiseerd en is van 09:00 t/m 17:00 uur geopend.

Na betaling ontvangt u een NS e-ticket en voucher entree Verzamelaarsbeurs, die u uitgeprint of op uw mobiel dient mee te nemen als geldig NS Reisproduct. U bent verplicht om in- en uit te checken en dient de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces vast te leggen. Voor de Verzamelaarsbeurs hoeft u niet te reserveren. Uw voucher is geldig op dezelfde dag als uw NS Dagretour Utrecht Centraal die u gebruikt voor de treinreis naar de Verzamelaarsbeurs in Utrecht.

Korting naar de Verzamelaarsbeurs

Voordelig met de trein naar de Verzamelaarsbeurs in Utrecht? Reis met korting naar de Verzamelaarsbeurs. De plek voor verzamelaars die houden van een dag lang snuffelen tussen de leukste spulletjes. Daarbij vindt er op hetzelfde moment Mega Platen en CD beurs plaats in de jaarbeurs, dus dit kunt u lekker combineren.

  • Prijs (2e klas): € 25
  • Prijs (1e klas): € 28
  • Verkoop: t/m 18 november 2018
  • Reizen: 17 en 18 november 2018

Wat is het Verzamelaarsbeurs in Amsterdam?

De Verzamelaarsbeurs in Utrecht is het grootste vintage evenement van Europa. Verdeelt over vijf hallen bieden ruim 1000 deelnemers meer dan 100 duizend spullen aan. Ingedeeld op onderwerp, zodat u kunt rondsnuffelen tussen het leukste speelgoed, aardewerk, glaswerk, boeken, kaarten, postzegels, doppen, en andere verzamelartikelen. Als kerst op de taart is er tegelijkertijd de Mega Platen en CD beurs waar u een gigantisch aanbod van elpees, cd’s en singles vindt van vroeger.

Tot wanneer is deze aanbieding voor het Verzamelaarsbeurs in Amsterdam geldig?

De uiterste reisdatum voor deze treinkaartjes actie aanbieding is 18 november 2018.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De NS dagretour Utrecht Centraal + Entree voor het Verzamelaarsbeurs in Utrecht en is geldig in 2e klas treinstellen en tevens verkrijgbaar voor 1e klas treinreizen.

In welke treinen is de Dagretour geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys.

Adres Verzamelaarsbeurs in Utrecht

Verzamelaarsbeurs 2018
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Verzamelaarsbeurs op YouTube

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!