Op 22 en 23 september wordt Attractiepark Duinrell weer 2 dagen omgetoverd in het grootste meidenfeest van Nederland. Daarom bestelt u t/m 23 september 2018 een Dagretour Den Haag + Bus + Entree Tina Festival + 1,5 uur entree Tikibad en een gratis pop socket voor slechts € 28. De aanbieding is enkel te gebruiken op 22 of 23 september en bestelt u via de onderstaande knop. Hiermee kunt u de hele dag reizen, waarbij u op station Den Haag CS wordt opgewacht door speciale pendelbussen die je naar Duinrell brengen.

Reis per trein naar Den Haag CS, waarna je per pendelbus naar de hoofdingang van Duinrel wordt gebracht. Vervolgens kan je met de voucher Tina Festival het terrein op en genieten van optredens van artiesten als Vinchenzo, shoppen bij leuke kraampjes en de leukste YouTubers ontmoeten met o.a. Lisa & Lena en de dames van Daily Twinlife. Daarnaast kan je nog even 1,5 uur zwemmen in het Tikibad van Duinrel en krijg je een unieke Tina pop socket cadeau.

Tina Festival

Na betaling ontvang je een NS e-ticket dagretour Den Haag CS die je uitgeprint meeneemt op reis, als geldig NS Reisproduct. U bent verplicht om in- en uit te checken en dient de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces vast te leggen. Het Festival is geopend op 22 en 23 september van 09:00 t/m 19:00 uur.

Korting naar Tina Festival

Voordelig met de trein naar Tina Festival? Maak dan gebruik van deze kortingsactie en reis met korting naar Tina Festival. Het gezelligste meidenfeest van het jaar met optredens van bekende artiesten en meet & greets met leuke YouTubers. Daarnaast kan je gratis 1,5 uur zwemmen in het Tikibad en dat voor slechts € 28!

  • Prijs (2e klas): € 28
  • Verkoop: t/m 23 september 2018
  • Reizen: 22 en 23 september 2018

Wat is het Tina Festival in Wassenaar?

Bij Tina Festival zijn optredens van artiesten als Vinchenzo, kan je shoppen bij leuke kraampjes en de leukste YouTubers ontmoeten met o.a. Lisa & Lena en de dames van Daily Twinlife. Het is een jaarlijks terugkerend meidenfeest op het terrein van Duinrell.

Tot wanneer is deze aanbieding voor het Tina Festival in Wassenaar geldig?

De uiterste reisdatum voor deze treinkaartjes actie aanbieding is 23 september 2018.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De NS dagretour Den Haag Cs + Entree voor het Tina Festival in Utrecht en is geldig in 2e klas treinstellen.

In welke treinen is de Dagretour geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys.

Adres Tina Festival

Duinrell 1
2242 JP Wassenaar