Trein naar Pinkpop

Wil jij komend jaar met de trein naar Pinkpop? Dat is goed te doen, want de organisatie heeft met alles rekening gehouden! Zo hoef je op station Heerlen niet uit te checken bij de overstap van Arriva naar NS en staan de pendelbussen voor je klaar. Benieuwd of er een NS kortingsactie wordt georganiseerd voor een goedkope treinreis? Bekijk direct alle lopende aanbiedingen. In de voorgaande edities van Pinkpop was de NS Pinkpopretour te bestellen. Deze kan online wordne besteld, waarna u het e-ticket uitgeprint dient mee te nemen op reis.

Trein naar Pinkpop

Na een festival is de trein ideaal, daarbij kun je je lekker laten gaan!

Openbaar Vervoer naar Pinkpop

Wil jij met je vrienden met de trein of het Openbaar Vervoer naar Pinkpop? Schaf de tickets dan vooraf aan, zodat je niet in de lange rij hoeft te staan en je de hele dag zorgeloos doorkomt. Zo is het raadzaam om de pendelbustickets uitgeprint bij je te dragen, zodat je direct kunt instappen en je niet voor verassingen komt te staan.

Reisadvies: Reis per trein naar station Landgraaf, waarna je kunt overstappen op pendelbussen.

Handig om te weten

  • De NS zet elk jaar extra treinen in richting station Landgraaf;
  • Je hoeft niet uit te checken bij de overstap van Veolia naar de NS op station Heerlen;
  • Er worden geen reguliere vervoersbewijzen verkocht op de terugweg bij station Landgraaf. Reis daarom met de NS Pinkpopretour of een ov chipkaart!

Adres Pinkpop

Hofstraat, 6372 Landgraaf

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl