Trein naar Naturalis

Trein naar Naturalis

Wilt u per trein naar Naturalis? Het natuur historisch museum is uitstekend bereikbaar per trein, aangezien station Leiden Centraal op loopafstand is van Naturalis. Het onderzoeksinstituut is in 2010 opgericht en heeft sindsdien al duizenden bezoekers doen verbazen. Het museum informeert bezoekers over de biodiversiteit van het heden en vroeger. Zo kunt u tijdelijk oog in oog staa nmet de T-rex, maar is er ook een blijvende collectie van dinosauriers, planten, insecten en dieren. Naturalis staat niet voor niets in de top 5 van natuur historische museums en beheert ongeveer 37 miljoen objecten.

Trein naar Naturalis

Korting naar Naturalis (Februari 2018)

T/m 28 februari 2018 is het mogelijk om voor € 22 een Entreebewijs + Treinreis naar Naturalis te bestellen bij de Spoordeelwinkel. De tickets zijn geldig t/m 31 maart 2018 en te gebruiken van ma t/m vrij vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

  • Kosten: € 22
  • Verkoopperiode: t/m 28 februari 2018
  • Reisperiode: t/m 31 maart 2018

Openbaar Vervoer naar Naturalis

Wilt u met het Openbaar Vervoer naar Naturalis? U wordt aangeraden om per bus naar station Leiden Centraal te reizen, waarna u op 5 minuten loopafstand bent van Naturalis en uw uitstapje werkelijk kan beginnen.

Uiteraard raden wij aan om vertragingen in de gaten te houden en uw reis te plannen via 9292.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!