Trein naar Musical On Your Feet

Trein naar On Your Feet

Wilt u goedkoop met de trein naar Musical On Your Feet? T/m 31 mei bestelt u dit treinuitje bij de Spoordeelwinkel voor € 44. Hierbij ontvangt u een NS Dagretour Utrecht + Voucher Entree voor Musical On Your Feet in het Beatrixtheater in Utrecht. Te gebruiken in treinen van alle vervoerders in Nederland (exclusief Thalys) in de reisperiode t/m 30 juni 2018. Deze aanbieding is onderdeel van de NS Spoordeeluitjes in mei 2018.

Na betaling ontvangt u een NS e-ticket en voucher On Your Feet, die u uitgeprint of op uw mobiel dient mee te nemen als geldig NS Reisproduct. U bent verplicht om in- en uit te checken en dient de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces vast te leggen. Voor de musical dient u in het bestelproces de rang te kiezen waar u wilt zitten, waarna u een voucher ontvangt. Telefonisch kunt u via Eventim een zitplaats reserveren. Mochten er voor de gekozen dag geen zitplaatsen meer beschikbaar zijn kunt u via Eventim een andere datum kiezen.

Trein naar On Your Feet

Trein naar Musical On Your Feet

U reist per trein naar Utrecht Centraal, waarna het Beatrixtheater op 5 minuten loopafstand is.

  • Prijs (2e rang): € 44
  • Prijs (1e rang): € 49
  • Verkoop: t/m 31 mei 2018
  • Reizen: t/m 30 juni 2018

Wat is Musical On Your Feet?

Ben jij klaar om te feesten? Musical On Your Feet is bekroond met de Special Award voor het beste ensemble en verteld het inspirerende verhaal van Gloria en Emilio Estefan door middel van dans, muziek en feest.

Tot wanneer is deze aanbieding voor Musical On Your Feet geldig?

De uiterste reisdatum voor deze treinkaartjes actie aanbieding is 30 juni 2018.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De NS dagretour actie + entree Musical On Your Feet is geldig in 2e klas treinstellen en niet verkrijgbaar voor 1e klas treinreizen.

In welke treinen is de Weekenddagkaart geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys.

Adres Beatrixtheather

Beatrix Theater Utrecht
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

Deel deze pagina!