fbpx

Trein naar Musical Annie MG Schmidt

Wilt u goedkoop met de trein naar Musical Annie MG Schmidt? Bestel een goedkope NS dagretour Amsterdam in combinatie met een dagretour tram en entreeticket voor € 50 bij de Spoordeelwinkel en bezoek in november en december deze waanzinnige Musical in het DeLaMar Theater. U reist per trein naar Amsterdam Centraal, waarna u met tram 1, 2 of 5 naar het Leidseplein reist. Vervolgens bent u op 1 minuut loopafstand van het DeLaMar Theater in Amsterdam en kunt u op ver

Musical Annie MG Schmidt

toon van uw voucher entreeticket naar binnen.

De aanbieding is te bestellen t/m 30 april en te verzilveren voor een voorstelling in de periode van 1 juni t/m 29 juli 2018. Na bestelling ontvangt u een NS e-ticket en een voucher Musical Annie MG Schmidt. De voucher Annie MG Schmidt is niet uw entreebewijs, maar dient eerst te worden verzilverd.

Musical Annie MG Schmidt met korting

In april bestelt u een combideal trein + Annie MG Schmidt, waarmee u met korting naar Musical Annie MG Schmidt reist. Te koop t/m 30 november en te gebruiken in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Doordeweeks geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. De voucher Musical kunt u verzilveren voor een voorstelling in de periode t/m 30 december 2018.

  • Prijs (2e klas): € 50
  • Verkoop: t/m 30 november 2018
  • Reizen: t/m 30 december 2018

Wat is Musical Annie MG Schmidt in Amsterdam?

De Musical Annie MG Schmidt geeft u een kijk in het leven van de nationaal bekende schrijfster en dichteres van boeken, liedjes, verzen, toneelstukken en musicals. De schrijfster kent talloze bekende titels als Jip en Janneke, Abeltje en Minoes, waar generaties mee zijn opgegroeid.

Tot wanneer is deze aanbieding voor Musical Annie MG Schmidt in Amsterdam geldig?

De uiterste reisdatum voor deze treinkaartjes actie aanbieding is 30 december 2018.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De NS dagretour Amsterdam Centraal + Entree voor Musical Annie MG Schmidt is geldig in 2e klas treinstellen.

In welke treinen is de Dagretour geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys en Eurostar.

Adres Musical Annie MG Schmidt in Amsterdam

DeLaMar Theater
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl