Trein naar Love and Marriage beurs

Wilt u per trein naar de Love and Marriage beurs in Jaarbeurs Utrecht? Dit evenement wordt gehouden op 11 en 12 maart 2017 en is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer, aangezien Jaarbeurs Utrecht op slechts 2 minuten loopafstand is van het treinstation. Daarbij bespaart u hiermee op parkeer- en brandstofkosten en ontwijkt u file- en parkeerproblemen. Combineer het entreebewijs met een NS dagkaart actie van Hema of ActievandeDag en maak er een voordelig uitje van!

Gaat u met meer dan 4 personen per trein naar de Love and Marriage beurs? Maak dan gebruik van de NS Groepsretour en profiteer van groepskorting in de trein. Voorwaarden hierbij is dat u op hetzelfde station op- en afstapt.

Trein naar Love and Marriage beurs in 2017

Trein naar Love and Marriage beurs in 2017

Reis per trein naar de Love and Marriage beurs in maart 2017 en geniet van het grootste trouwevenement van Nederland! Ruim 100 specialisten, modeshows en een bomvol beursprogramma kunnen u de hele dag vermaken. Daarbij kunt u bij de verschillende Foodtrucks even bijkomen en genieten van verschillende specialiteiten.

Combiticket NS Dagretour Utrecht + Entreebewijs

  • Kosten: € 26;
  • Verkoopperiode: t/m 12 maart 2017;
  • Reisperiode: 11 en 12 maart 2017.

Deel dit bericht met vrienden, familie en collega’s!

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl