Trein naar de Orchideeën Hoeve

Opzoek naar een uniek en magisch dagje uit in Nederland? Bezoek de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Een dierentuin en tropische kas in één. In het park tref je een zwevende bloementuin, het amazone regenwoud met bijbehorende diersoorten, een vlindertuin met verschillende soorten vlinders, de stokstaartjestuin en natuurlijk de Orchideeëntuin!

Openbaar Vervoer naar de Orchideeën Hoeve

Het park ligt in Luttelgeest dichtbij Emmeloord. Emmeloord beschikt niet over een treinstation, waardoor je eerst per trein naar station Lelystad dient te reizen en vervolgens moet overstappen op busvervoer richting de Orchideeën Hoeve. Wij raden aan om voor vertrek de route te plannen via de reisplanner.

De Orchideeën Hoeve met korting

Reis goedkoop met de trein naar de Orchideeën Hoeve. Op langere trajecten kan de prijs van een treinkaartje flink oplopen. Kijk daarom direct even of je kan besparen met een goedkoop treinkaartje. Reisproducten als de NS Dagkaart, dagretour en enkele reis zijn regelmatig met korting verkrijgbaar.De kortingskaartjes zijn te combineren met de NS Railrunner. Hiermee reizen kinderen van 4 tot 12 jaar met u mee tegen een tarief van slechts €2,50.

Adres de Orchideeën Hoeve

Oosterringweg 34 8315 PV Luttelgeest
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!