Trein naar de Apenheul

Wilt u per trein naar de Apenheul? Kijk dan eerst even of er niet een NS kortingsactie lopende is, waarmee u voordelig met de trein kunt reizen. Verder is het park uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer en een geweldig dagje uit voor jong en oud. Zo dient u per trein naar Apeldoorn Centraal te reizen, waarna u kunt overstappen op de bus naar de Apenheul die u bij de hoofdingang afzet. Deze transfer duurt ongeveer 10 minuten, waarmee uw ontspannen dagje direct goed van start gaat.

Met het Openbaar Vervoer naar de Apenheul? Reis dan per trein naar Apeldoorn, waarna u kunt overstappen op buslijn 2 en stap uit bij bushalte Apenheul. Op feest- en vakantiedagen kunt u tevens gebruik maken van buslijn 400 die wordt ingezet om de extra drukte op te vangen.

Trein naar Apenheul

Apenheul met korting

T/m 30 augustus 2018 bestelt u een goedkoop treinkaartje in combinatie met een entreeticket voor de Apenheul. Voor € 27 (2e klas) en € 32 (1e klas) ontvangt u een Trein Dagretour Apeldoorn + Bus + Entreeticket Apenheul. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is deze aanbieding al verkrijgbaar voor € 18. De actietickets zijn geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum 30 september 2018.

 • Prijs (2e klas): € 27
 • Prijs (1e klas): € 32
 • Prijs (4 t/m 11): € 18
 • Verkoop: t/m 31 augustus 2018
 • Reizen: t/m 30 september 2018

Handig om te weten

 • Het is niet de bedoeling dat u de apen voert met zelf meegebracht voedsel. Alle apen zijn op een speciaal dieet en mogen niet worden gevoed met pinda's, snoep of fruit, aangezien zij hier heel ziek van kunnen worden.
 • Er zijn 'aapvrije' tassen verkrijgbaar, zodat zij u niet kunnen beroven van uw spullen. De dieren zijn erg snel, behendig en pakken graag u spullen af. De aapvrije tassen van de Apenheul zijn dan ook geen overbodige luxe.
 • Selfiesticks zijn niet toegestaan in het park, aangezien deze als bedreigende voorwerpen kunnen worden gezien door de apen.
 • Eet gerust een boterham of snoepje, maar enkel in de daarvoor aangegeven gebieden. Bij aankomst ontvangt u een kaart, waarop de verschillende gebieden staan aangegeven.
 • Laat de apen lekker hun gang gaan en probeer ze niet te aaien, omdat dit als vijandig kan worden gezien.

Adres Apenheul

J.C. Wilslaan 21
7300 AB Apeldoorn

Openingstijden Apenheul

Dagelijks 10.00 - 17.00 uur. Vanaf 14 juli is het park iedere dag geopend van 9.00 - 18.00.

 1. Reacties (0)

 2. Laat je reactie achter

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

 1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close