TheTrainLine: Goedkope treinkaartjes naar Hamburg

Hamburg
  • ☑️ Treintickets Hamburg vanaf 40 euro
  • ☑️ Totale reistijd van 05:12 uur
  • ☑️ 6 treinen vanaf station Amsterdam, Utrecht en Arnhem
  • ☑️ Per ICE International met één overstap!
Wil je binnenkort een weekendje weg? Hamburg is een prachtige bestemming voor een stedentrip! Misschien wel de sterkst stijgende van allemaal. Met 1.8 miljoen inwoners is Hamburg de op één na grootste stad van Duitsland en dat merk je. Lange winkelstraten, drukke straten en schitterende bezienswaardigheden vind je allemaal terug in het metropool van Duitsland. Jaarlijks bezoeken ongeveer 100 duizend Nederlanders deze stad, maar naar verwachting zal dit in de komende jaren stijgen. Het aantal treinritten neemt namelijk flink toe.

Met de trein naar Hamburg

De treinreis naar Hamburg is goed te doen. Zo reis je al voor 40 euro en met één overstap met de trein naar Hamburg. Met een totale reistijd van 5.12 uur kom je aan in het centrum van de stad. Vanuit Nederland kan je opstappen op station Amsterdam, Utrecht en Arnhem voor de ICE International naar Duisburg. Op station Duisburg Hbf stap je vervolgens over op de trein naar Hamburg voor het laatste gedeelte van de reis.ICE International route

Goedkope treinkaartjes naar Hamburg

De prijs van een treinkaartje naar Hamburg begint bij 40 euro voor een 2e klas zitplaats. Het reserveren van een 1e klas zitplaats kan al voor 80 euro. Het tarief is sterk afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse en de wijzigingsmogelijkheden. Voornamelijk het boekingsmoment houdt de prijs van een treinkaartje naar Hamburg laag. Zo boek je 3 tot 6 maanden voor vertrek de goedkoopste tickets. Als je op een later moment boekt kan de prijs aanzienlijk stijgen tot wel 80 euro (2e klas) en 140 euro (1e klas).
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!