fbpx

Stappenplan voor goedkope stedentrip

Wilt u komend najaar een goedkope stedentrip met de trein boeken? Dan hebben wij hier een eenvoudig stappenplan voor opgesteld. U kunt in 3 stappen een stedentrip met de trein boeken naar plaatsen als Antwerpen, Berlijn, Brussel, Düsseldorf, Keulen en Parijs. Zeker met de periode van kerstmarkten in opkomst zijn de Duitse bestemmingen razend populair.

Knijp er even tussenuit en plan alvast een geweldig weekendje weg met een vriend/vriendin! Aanraders zijn bijvoorbeeld de kerstmarkt in Düsseldorf of Keulen, maar natuurlijk ook het najaar in Parijs.

Stedentrip stappenplan voor najaar 2015

Om een complete stedentrip boeken? Volg dan het onderstaande 3 stappenplan, zodat jouw city trip helemaal compleet is en je een onbezorgd weekendje weg tegemoet gaat.

Stap 1

Bekijk de beschikbaarheid van treintickets via de handige tool in de rechterkolom van onze website. Wij raden aan om ongeveer 82 tot 90 dagen van tevoren uw tickets te reserveren, zodat u profiteert van vroegboekkorting. Een ticket naar Keulen of Düsseldorf is vaak al verkrijgbaar vanaf € 19,-

Stap 2

Het boeken van een hotel kan gemakkelijk en snel via onze website. Door de samenwerking met Trivago is het mogelijk om hotels van ruim 200 websites te vergelijken, waardoor je altijd het beste hotel voor de laagste prijs vindt. Daarbij heb je direct inzicht in de klanttevredenheid van bezoekers uit het verleden, waardoor je een juiste afweging kunt maken.

Stap 3

Print de bevestigingen die per e-mail zijn toegestuurd en u bent klaar om te gaan!

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl