Een keer wat anders doen met de jaarwisseling? Vier Oud en Nieuw in Parijs en beleef een avond om nooit meer te vergeten. Duizenden mensen vieren het einde van het jaar op de Champs Elysées en deze festiviteiten zijn slechts 3 uur en 19 minuten verwijderd van Amsterdam Centraal. Daarbij hoeft u niet vroegtijdig te verzamelen, reist u comfortabel en geniet u onderweg van catering aan boord. Met 9 treinverbindingen per dag en een tarief van slechts € 35,- is dit een uitstekende bestemming voor de jaarwisseling!

Vroegboekkorting naar Parijs

Profiteren van Vroegboekkorting? Boek dan onmiddelijk uw treintickets voor de periode rondom Oud en Nieuw, aangezien deze tickets 82 t/m 90 dagen van tevoren beschikbaar komen voor een tarief van slechts € 29. De tarieven kunnen daarna aanzienlijk toenemen. Voor treintickets geldt in de meeste gevallen: “vroegboeken = voordelig reizen”.

Stedentrip naar Parijs

Shoppen & Bezienswaardigheden

Uiteraard kunt u er een complete stedentrip van maken door een dagje te shoppen en één van de tientallen bezienswaardigheden te bezichtigen. In het centrum van Parijs treft u namelijk de mooiste warenhuizen (bijvoorbeeld: Galeries Lafayette), dure winkelstraten (bijvoorbeeld: Rue du Faubourg St. Honore) en goedkopere winkelstraten (als: Les Quatre Temps). Voorbeelden van bezienswaardigheden in Parijs zijn natuurlijk:


Meer over: Tickets naar Parijs