Oud en nieuw in Berlijn vieren

Treintickets naar Berlijn

Komende jaarwisseling een keer wat anders doen? Vier Oud en Nieuw in Berlijn en beleef een avond om nooit meer te vergeten. Ruim een miljoen mensen vieren het einde van het jaar tussen de Brandenburger Tor en de Siegessäule en deze festiviteiten zijn slechts 6 uur en 20 minuten verwijderd van Amsterdam Centraal. Daarbij hoeft u niet vroegtijdig te verzamelen, reist u comfortabel en geniet u onderweg van catering aan boord. Met 18 treinverbindingen per dag en een tarief van slechts € 39,- is dit een uitstekende bestemming voor oud en nieuw!

Vroegboekkorting naar Berlijn

Profiteren van vroegboekkorting? Boek dan direct uw treintickets voor december, aangezien deze tickets 82 t/m 90 dagen van tevoren beschikbaar komen tegen het minimale tarief van € 39. De prijzen zullen daarna aanzienlijk toenemen.

Treintickets naar Berlijn

Voor treintickets geldt in de meeste gevallen: “vroegboeken = voordelig reizen”.

Shoppen & Bezienswaardigheden

Uiteraard kunt u er een compleet weekendje weg van maken door een dag te gaan shoppen en één van de tientallen bezienswaardigheden te bezichtigen. In het centrum van Berlijn treft u namelijk de mooiste warenhuizen (bijvoorbeeld: Kaufhaus des Westens), dure winkelstraten (bijvoorbeeld: Kurfürstendamm) en goedkopere winkelgelegenheden (als de Hackischer Markt). Voorbeelden van bezienswaardigheden in Berlijn zijn natuurlijk:

  • Altes Stadthaus
  • Berlijnse Muur
  • Bondskanselarij
  • Botanische tuin
  • Brandenburger Tor

Meer over: Tickets naar Berlijn

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!