NS International: korting op treinkaartjes naar Parijs

  • ☑️ Trein Parijs v.a. 35 euro
  • ☑️ 10 verbindingen per dag
  • ☑️ Rechtstreeks per Thalys

Een stad die inspireert, verbaast en indrukken achter laat. Parijs is de stad van liefde, licht, mode en cultuur. Daarbij kent de stad tal van indrukwekkende bezienswaardigheden en musea boordevol beroemde kunstwerken. De hoofdstad van Frankrijk is niet voor niets één van de best bezochte bestemmingen ter wereld. Ook met de trein naar Parijs? Boek deze maand goedkope treinkaartjes voor 35 euro en reis in mei, juni of juli per Thalys naar Parijs.

Thalys: trein naar Parijs

Een treinkaartje naar Parijs geboekt? Dan kan je opstappen op station Amsterdam, Schiphol of Rotterdam, waarna de trein doorrijdt naar Antwerpen en Brussel-Zuid (Midi). Vervolgens rijdt de trein met 300 kilometer per uur naar het centrum van Parijs; station Gare du Nord.

Route Thalys Parijs

Treinkaartjes voor de Thalys naar Parijs boek je bij NS International. 2 tot 4 maanden voor vertrek koop je tickets tegen minimaal tarief; 35 euro (2e klas) en 64 euro (1e klas). Naar mate de reisdatum dichterbij komt stijgen de prijzen.

Prijs Thalys Parijs

 

Ontvang acties

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders