NS: Groepstickets vanaf 2 personen

Een van de meest populaire reisproducten van NS is vanaf 1 november 2021 uitgebreid. Je kan nu al profiteren van korting op treinkaartjes vanaf 2 personen. De hoeveelheid korting stijgt echter naar mate de groep groter wordt en is pas ‘echt’ voordelig vanaf 4 personen (zoals eerder ook het geval was).

Wat is het NS Groepsticket?

Het NS groepsticket daluren is verkrijgbaar via NS.nl en zal in 2022 ook in de app beschikbaar zijn. Met het NS groepsticket reis je samen in de daluren. De hoofdboeker dient het hele gekozen traject in de trein aanwezig te zijn. Medepassagiers mogen op tussengelegen stations in- en uitstappen. Verder blijft de regel simpel: hoe groter de groep, hoe meer korting!

Wanneer zijn groepstickets geldig?

Bij aankoop van een NS groepsticket moet je er zeker van zijn dat je enkel in de daluren reist. Het reisproduct is namelijk alleen geldig in de daluren. Deze lopen op doordeweekse dagen tot 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen (m.u.v. Koningsdag) zijn de tickets de hele dag geldig.

Meer over: NS Groepstickets

Tarieven NS Groepstickets

Aantal personenPrijs enkele reisPrijs per persoon
2€ 32€ 16,00
3€ 32€ 10,66
4€ 35€ 8,75
5€ 38€ 7,60
6€ 41€ 6,83
7€ 44€ 6,30

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

NS International: korting op treinkaartjes naar Parijs

NS International: korting op treinkaartjes naar Parijs

☑️ Trein Parijs v.a. 35 euro ☑️ 10 verbindingen per dag ☑️ Rechtstreeks per Thalys Zoek tickets Een stad die inspireert, verbaast en indrukken achter laat. Parijs is de stad van liefde, licht, mode en cultuur. Daarbij kent de stad tal van indrukwekkende...

NS International: treinkaartjes naar België in april 2022

NS International: treinkaartjes naar België in april 2022

Dichtbij huis, maar toch even weg. Reis met de trein naar België en boek goedkope treinkaartjes zonder extra boekingskosten bij NS International. Elke dag vertrekken er meer dan 30 internationale treinen vanaf diverse treinstations naar onze zuiderburen. Bestemmingen...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders