NS: Groepstickets vanaf 2 personen

Een van de meest populaire reisproducten van NS is vanaf 1 november 2021 uitgebreid. Je kan nu al profiteren van korting op treinkaartjes vanaf 2 personen. De hoeveelheid korting stijgt echter naar mate de groep groter wordt en is pas ‘echt’ voordelig vanaf 4 personen (zoals eerder ook het geval was).

Wat is het NS Groepsticket?

Het NS groepsticket daluren is verkrijgbaar via NS.nl en zal in 2022 ook in de app beschikbaar zijn. Met het NS groepsticket reis je samen in de daluren. De hoofdboeker dient het hele gekozen traject in de trein aanwezig te zijn. Medepassagiers mogen op tussengelegen stations in- en uitstappen. Verder blijft de regel simpel: hoe groter de groep, hoe meer korting!

Wanneer zijn groepstickets geldig?

Bij aankoop van een NS groepsticket moet je er zeker van zijn dat je enkel in de daluren reist. Het reisproduct is namelijk alleen geldig in de daluren. Deze lopen op doordeweekse dagen tot 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen (m.u.v. Koningsdag) zijn de tickets de hele dag geldig.

Meer over: NS Groepstickets

Tarieven NS Groepstickets

Aantal personenPrijs enkele reisPrijs per persoon
2€ 32€ 16,00
3€ 32€ 10,66
4€ 35€ 8,75
5€ 38€ 7,60
6€ 41€ 6,83
7€ 44€ 6,30

Ontvang acties

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Dat Frankrijk mooi is, hadden veel Nederlanders al ontdekt. Het is ook niet voor niets dat Frankrijk al jaren één van de meest bezochte landen is door Nederlandse toeristen. Om dit in stand te houden zijn treinverbindingen sterk verbeterd. Zo is bijna elke bestemming...

5x Mountainbiken in Frankrijk

5x Mountainbiken in Frankrijk

Mountainbiken in Frankrijk is altijd een goed idee. De natuur is hier verrassend, ongerept en uitdagend. Zowel beginnende als gevorderde mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen. Frankrijk kent ontzettend veel mooie trails en routes. Daarvoor hoef je niet lang te reizen. De verschillende regio’s zijn goed bereikbaar. Zowel met de auto als ontspannen met de trein.

5 mooiste stranden in Duitsland

5 mooiste stranden in Duitsland

Wil je dit jaar dichtbij huis op vakantie? Bezoek dan zeker één van deze 5 mooiste stranden van Duitsland. Ook ons buurland heeft veel te bieden als het gaat om zon, zee en strand. Zoals het prachtige Timmendorfer strand in het noorden van Duitsland of Sylt ten zuiden van Denemarken. Duitsland is daarbij ook nog eens ontzettend makkelijk te bereiken.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders