NS Dal Voordeel Jongeren

Trein Dal Voordeel Jongeren

Het NS Dal Voordeel Jongeren (DVJ) abonnement is geïntroduceerd in januari 2018 en geldig voor jongeren 12 t/m 18 jaar oud. Met dit abonnement van de NS ontvangen zij 40% korting op reizen in de daluren, het weekend en op feestdagen. Daarnaast reizen 3 vrienden met 40% Samenreiskorting mee en is slechts € 10 saldo nodig om in te checken. Daarnaast is een OV Chipkaart t.w.v. € 7,50 inclusief, kan er eenvoudig een OV Fiets worden gehuurd op één van de 300 locaties in Nederland en is de korting ook geldig op binnenlandse trajecten voor internationale treinreizen.

Trein Dal Voordeel Jongeren

Voor slechts € 15 per jaar reizen jongeren goedkoop met de trein middels het NS Dal Voordeel Jongeren abonnement. Binnen enkele treinreizen hebben zij het reisproduct er al uit. Vaak zelfs al binnen 1 of 2 retour reizen, waarna zij een heel jaar profiteren van korting in de trein.

Korting in de trein voor jongeren

Hieronder volgt een overzicht van voordelen van het NS Dal Voordeel Jongeren abonnement, waarna enkele veelgestelde vragen worden beantwoord.

Voordelen DVJ

  • 40% korting in daluren
  • 40% korting in het weekend
  • 40% korting op feestdagen
  • Gratis persoonlijke OV Chipkaart t.w.v. € 7.50
  • Minimaal saldo van € 10 nodig om in te checken
  • Neem 3 vrienden mee met 40% samenreiskorting

Korting op Internationale treinreizen?

Met het abonnement heeft u sowieso korting op het binnenlandse traject van internationale treinreizen. Wilt u extra korting op internationale treintickets? Dan kan RAILPLUS worden toegevoegd aan het abonnement, waarbij u voor € 15 extra het hele jaar 15% korting ontvangt op treinkaartjes naar buitenlandse bestemmingen.

Wanneer zijn de daluren?

Van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 en tussen 18.30 en 6.30 uur.

Korting in de spits en inchecken in daluren

Het is toegestaan om in te checken in de daluren en daardoor met korting in de spits te reizen. De inchecktijd bepaalt of u reist met korting.

Is het DVJ abonnement ook 1e klas verkrijgbaar?

Ja. De prijs voor het 1e klas Dal Voordeel Jongeren abonnement is gelijk aan die van het 2e klas Dal Voordeel Jongeren abonnement.

Wat is de levertijd van het NS Abonnement?

Wanneer u een het product op een bestaande OV Chipkaart wilt laden kunt u het abonnement binnen 1 werkdag opladen. Als u een nieuwe persoonlijke OV Chipkaart wenst te ontvangen is de levertijd van het abonnement 1 week.

Hoe lang duurt het abonnement?

De looptijd van het DVJ abonnement is 1 jaar.

Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen via iDeal. Heeft u geen iDeal? Dan kunt u het abonnement ook telefonisch afsluiten via: 030 751 51 55

 

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!