NS Dagretour met korting voor 17,50

Komende maand Nederland ontdekken? Het mag weer! Om iedereen weer te verwelkomen in de trein verkoopt NS een voordelige NS dagretour via de Spoordeelwinkel. Voor € 17,50 ontvang je een treinkaartje, waarmee jouw heen- en terugreis op een traject naar keuze is geregeld. Voorwaarden is wel dat je de reis maakt in de daluren en de periode t/m 30 september 2021. Bekijk beschikbaarheid via de onderstaande knop.

Komt deze periode niet goed uit, maar wil je in de toekomst wel weer op de hoogte worden gehouden? Goedkoop-treinkaartje.nl verspreid uitjes, nationale en internationale aanbiedingen, zodat jij duurzaam en voordelig op reis kan. Even geen inspiratie? Neem dan gerust een kijkje op onze treinreis blog of neem contact met ons op. Vanzelfsprekend vertellen we je graag alles over de huidige mogelijkheden.

Aanbieding: NS dagretour bij Spoordeelwinkel

De actie is enkel online te bestellen en ontvang je binnen 60 minuten per e-mail. Geen treinkaartje ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van NS, zodat zij de kaartjes nogmaals kunnen toesturen.

☑️ Treinkaartjes voor 17,50 euro (2e klas)
☑️ Verkoop t/m 31 augustus 2021 door de NS Spoordeelwinkel
☑️ Reisperiode t/m 30 september 2021
☑️ De NS Dagr