fbpx

Museum van Oudheden

Wilt u goedkoop met de trein naar het Museum van Oudheden? Bestel een goedkope NS dagretour Leiden in combinatie met een entreeticket voor € 21 bij de Spoordeelwinkel en reis t/m 31 mei 2018 per trein naar Leiden, waarna u op slechts 10 minuten loopafstand van het Rijksmuseum van Oudheden bent. Het Rijksmuseum van Oudheden beschikt over ruim 1400 historische stukken met als hoofdthema Egypte. Verder vindt u in het museum stukken uit de prehistorie en van de Grieken, Romeinen en Etrusken.

Na betaling ontvangt u een NS e-ticket en voucher Museum van Oudheden, die u uitgeprint of op uw mobiel dient mee te nemen als geldig NS Reisproduct. U bent verplicht om in- en uit te checken en dient de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces vast te leggen. Voor het Museum van Oudheden hoeft u niet te reserveren. Uw voucher is geldig op dezelfde dag als uw NS Dagretour Leiden.

Museum van Oudheden

Rijksmuseum van Oudheden met korting

In april bestelt u een combideal trein + entree, waarmee u met korting naar het Rijksmuseum van Oudheden reist. Te koop t/m 30 april en geldig t/m 31 mei 2018 in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Doordeweeks geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

  • Prijs (2e klas): € 21
  • Prijs (1e klas): € 27
  • Prijs (kinderen 4 t/m 11 jaar): € 5
  • Verkoop: t/m 30 april 2018
  • Reizen: t/m 31 mei 2018

Wat is het Museum van Oudheden in Amsterdam?

In het Rijksmuseum van Oudheden beschikt over ruim 1400 historische stukken met als hoofdthema Egypte. Verder vindt u in het museum stukken uit de prehistorie en van de Grieken, Romeinen en Etrusken.

Tot wanneer is deze aanbieding voor het Museum van Oudheden in Leiden geldig?

De uiterste reisdatum voor deze treinkaartjes actie aanbieding is 31 mei 2018.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De NS dagretour Leiden Centraal + Entree voor het Museum van Oudheden is geldig in 2e klas treinstellen en tevens verkrijgbaar voor 1e klas treinreizen.

In welke treinen is de Dagretour geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys en Eurostar.

Adres Museum van Oudheden in Amsterdam

Rapenburg 28
2311 EW Leiden

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl