Met de trein naar Madurodam

Trein en Madurodam

Wilt u binnenkort met de trein naar Madurodam? Dan raden wij u aan om de reis van te voren goed te plannen, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Op deze manier verzekerd u zichzelf van een geweldige dag in Madurodam en hoeft u zich geen zorgen te maken over de heen- en terugreis. 

Met de trein naar Madurodam?

Dan zijn er drie mogelijkheden die u zou kunnen proberen en deze hebben wij hieronder uitgewerkt.

  1. Reis per trein naar station Den Haag Centraal en stap over op bus 9 richting Scheveningen Noorderstrand en stap uit bij halte “Madurodam”.
  2. Reis per trein naar station Den Haag Hollands Spoor en stap over op bus 9 richting Scheveningen Noorderstrand en stap uit bij halte “Madurodam”.
  3. Vanaf Scheveningen kunt u met tram 9 richting Vrederust bij halte Madurodam uitstappen. Ook kunt u vanaf Scheveningen bus 22 richting Duinzigt nemen en uitstappen bij halte Plesmanweg.

Madurodam met korting

T/m 31 december bestel je voor € 29 (2e klas) en € 35 (1e klas) een NS dagretour Den Haag + Tram + Entreebewijs Madurodam, waarmee uw hele dag compleet is. De actietickets zijn te gebruiken in de reisperiode t/m 31 januari 2021 van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

  • Prijs (2e klas): € 29
  • Prijs (1e klas): € 35
  • Prijs (kinderen): € 15
  • Verkoop: t/m 31 december 2020
  • Reizen: t/m 31 januari 2020

Trein Madurodam

Met de auto i.p.v. de trein naar Madurodam?

Madurodam is natuurlijk ook met de auto te bereiken. Zo dient u vanuit de richting Amsterdam/Wassenaar (A44/A4) “Scheveningen” aan te houden, waarna u eindigt op het “Hubertusviaduct”. Wanneer u eenmaal op het Hubertusviaduct bent aangekomen moet u rechts aanhouden en de eerste afslag nemen. Vervolgens moet u links aanhouden, omdat u beneden aan de afrit links af moet slaan en zal het parkeerterrein van Madurodam aan uw rechterhand liggen.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!