Met de trein naar Berlijn vanaf € 39

Berlijn

Boek direct en reis al voor € 39 vanaf elk station in Nederland met de trein naar Berlijn. Dagelijks vertrekken er 6 treinen vanaf Amsterdam Centraal die via Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo in 6 uur en 20 minuten naar Berlijn Hbf rijden. De IC Berlijn is een begrip, vanwege het comfort, reisgemak en voordelige tarieven.

Berlijn

Wanneer u met de trein naar Berlijn reist hoeft u niet vroegtijdig in te checken en komt u na een comfortabele rit aan in hartje centrum. Ondanks de 6 tussenstops in Nederland en 10 in Duitsland bent u relatief snel op uw bestemming en kunt u alvast lekker ontspannen en in vakantiesferen komen. Heeft u honger? Geen probleem, want u kunt terecht bij het Bordbistro voor een (eenvoudige) maaltijd, sandwich, warme snack of een drankje.

Korting op treinkaartjes naar Berlijn

Een treinticket naar Berlijn boeken? Bestel direct en bestel voor € 39 een treinkaartje naar Berlijn voor de periode van januari t/m april 2019. Ook voor november en december zijn nog enkele tickets voor het vroegboektarief verkrijgbaar.

  • Prijs: € 39
  • Verkoop: t/m november 2018
  • Reizen: januari t/m april 2019

Kinderen meenemen in de trein naar Berlijn

Wilt u een kind meenemen in de trein naar Berlijn? Kinderen van 0 t/m 4 jaar reizen gratis met u mee zonder vervoersbewijs. Ook kinderen van 4 t/m 14 jaar reizen gratis mee, maar hiervoor dient een vermelding op het vervoersbewijs van de begeleider te staan die bij het boekingsproces moet worden vastgelegd. Achteraf is niet meer mogelijk.

Voor kinderen van 12 t/m 14 jaar is het toegestaan om alleen te reizen. Zij krijgen 50% korting op hun vervoersbewijs. Voor kinderen van 15 jaar of ouder wordt geen kortingstarief meer gerekend.

Bezoekers keken ook naar: Treintickets naar Berlijn

Fiets meenemen in de trein

Berlijn is niet alleen populair om de kerstmarkten, winkelstraten en historische bezienswaardigheden. Ook de omgeving wordt geroemd voor haar fiets- en wandelpaden. Een fiets meenemen in de trein? Reserveer deze dan telefonisch bij NS International, want de IC Berlijn beschikt over een apart fiets rijtuig voor € 12 per enkele reis en € 4 reserveringskosten.

Van plan uw fiets mee te nemen? Reserveer direct, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!