Libelle zomerweek actie

Dit jaar vindt opnieuw de Libelle Zomerweek plaats op het terrein van Expo Haarlemmermeer! Natuurlijk is er weer van alles te beleven, zoals gratis workshops, standjes met de nieuwste producten, drankjes en hapjes. Er even tussenuit? Bezoek de gezelligste bijeenkomst van het jaar. u kunt er dansen, ontspannen of flirten met de artiesten die op de Libelle zomerweek van 2023 aanwezig zijn.

Kom samen genieten van een gezellig dagje uit op de Libelle Zomerweek! Ook dit jaar wordt de Libelle Zomerweek weer echt een feest voor vriendinnen, zussen, moeders, dochters en collega’s.

Libelle Zomerweek 2023

Trein actie van de Libelle zomerweek

Natuurlijk wil je niet teveel betalen. Bij de NS Spoordeelwinkel bestel je tot en met 17 mei 2023 een treinkaartje, busticket en entreebewijs Libelle Zomerweek met korting. Voor 45 euro ontvang je het gehele arrangement en is jouw dagje compleet!

Reis met de trein naar station Hoofddorp, waarna je overstapt op de pendelbus of buslijn 300 richting Zuidtangent. Bij halte Expo Haarlemmermeer stap je uit, waarna de ingang van de Libelle Zomerweek zich op 100 meter loopafstand bevindt.

  • Prijs: € 45
  • Verkoopperiode: t/m 17 mei 2023
  • Reisperiode: 11 t/m 17 mei 2023
  • NS dagretour + Entree Libelle Zomerweek 2023

Wat kunt u verwachten?

  • Een dagje gezellig shoppen en bijpraten met vriendinnen
  • Genieten van optredens
  • Nieuwe producten proeven en proberen
  • Meedoen met leuke workshops
  • Leuke cadeautjes scoren
  • Lachen, dansen… en nog veel meer!

Libelle zomerweek pendelbussen

Reis per trein naar station Hoofddorp, waarna je overstapt op de pendelbussen naar de Libelle Zomerweek. Je kan ook elke 8 a 9 minuten gebruik maken van buslijn 300 richting Zuidtangent. Uitstappen doe je bij halte ‘Expo Haarlemmermeer’, waarna je 100 meter moet lopen voor de hoofdingang van het evenement.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar de Harz, Duitsland

Trein naar de Harz, Duitsland

Goedkoop met de trein naar de Harz? Bestel goedkope treinkaartjes eenvoudig online. ☑️ Treintickets v.a. € 9,- ☑️ Online geen boekingskosten ☑️ Direct instappen & geen inchecktijd ☑️ Treintickets v.a. € 38,- ☑️ Online geen boekingskosten ☑️ Direct instappen & geen...

7x mooie treinreis door Duitsland

7x mooie treinreis door Duitsland

Duitsland, met zijn rijke geschiedenis en gevarieerde landschappen, herbergt enkele van de meest schilderachtige treinroutes in Europa. Van middeleeuwse stadjes tot majestueuze bergen, laten we de top 7 treinreizen verkennen die je meenemen op een betoverende reis...

Pin It on Pinterest