Libelle zomerweek actie

Dit jaar vindt de 25e editie van de Libelle Zomerweek plaats op het terrein van Expo Haarlemmermeer! Natuurlijk is er weer van alles te beleven, zoals gratis workshops, standjes met de nieuwste producten, drankjes en hapjes. Er even tussenuit? Bezoek de gezelligste bijeenkomst van het jaar. u kunt er dansen, ontspannen of flirten met de artiesten die op de Libelle zomerweek van 2022 aanwezig zijn.

Libelle Zomerweek Trein Actie

Trein actie van de Libelle zomerweek

Natuurlijk wil je niet teveel betalen. Bij de NS Spoordeelwinkel bestel je tot en met 25 mei 2022 een treinkaartje, busticket en entreebewijs Libelle Zomerweek met korting. Voor 44 euro ontvang je het gehele arrangement en is jouw dagje compleet!

Reis met de trein naar station Hoofddorp, waarna je overstapt op de pendelbus of buslijn 300 richting Zuidtangent. Bij halte Expo Haarlemmermeer stap je uit, waarna de ingang van de Libelle Zomerweek zich op 100 meter loopafstand bevindt.

  • Prijs: € 44
  • Verkoopperiode: t/m 25 mei 2022
  • Reisperiode: 19 t/m 25 mei 2022
  • NS dagretour + Entree Libelle Zomerweek 2022

Wat kunt u verwachten?

  • Een dagje gezellig shoppen en bijpraten met vriendinnen
  • Genieten van optredens
  • Nieuwe producten proeven en proberen
  • Meedoen met leuke workshops
  • Leuke cadeautjes scoren
  • Lachen, dansen… en nog veel meer!

Libelle zomerweek pendelbussen

Reis per trein naar station Hoofddorp, waarna je overstapt op de pendelbussen naar de Libelle Zomerweek. Je kan ook elke 8 a 9 minuten gebruik maken van buslijn 300 richting Zuidtangent. Uitstappen doe je bij halte ‘Expo Haarlemmermeer’, waarna je 100 meter moet lopen voor de hoofdingang van het evenement.

Ontvang acties

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders