Libelle zomerweek actie

Dit jaar vindt de 25e editie van de Libelle Zomerweek plaats op het terrein van Expo Haarlemmermeer! Natuurlijk is er weer van alles te beleven, zoals gratis workshops, standjes met de nieuwste producten, drankjes en hapjes. Er even tussenuit? Bezoek de gezelligste bijeenkomst van het jaar. u kunt er dansen, ontspannen of flirten met de artiesten die op de Libelle zomerweek van 2022 aanwezig zijn.

Libelle Zomerweek Trein Actie

Trein actie van de Libelle zomerweek

Natuurlijk wil je niet teveel betalen. Bij de NS Spoordeelwinkel bestel je tot en met 25 mei 2022 een treinkaartje, busticket en entreebewijs Libelle Zomerweek met korting. Voor 44 euro ontvang je het gehele arrangement en is jouw dagje compleet!

Reis met de trein naar station Hoofddorp, waarna je overstapt op de pendelbus of buslijn 300 richting Zuidtangent. Bij halte Expo Haarlemmermeer stap je uit, waarna de ingang van de Libelle Zomerweek zich op 100 meter loopafstand bevindt.

  • Prijs: € 44
  • Verkoopperiode: t/m 25 mei 2022
  • Reisperiode: 19 t/m 25 mei 2022
  • NS dagretour + Entree Libelle Zomerweek 2022

Wat kunt u verwachten?

  • Een dagje gezellig shoppen en bijpraten met vriendinnen
  • Genieten van optredens
  • Nieuwe producten proeven en proberen
  • Meedoen met leuke workshops
  • Leuke cadeautjes scoren
  • Lachen, dansen… en nog veel meer!

Libelle zomerweek pendelbussen

Reis per trein naar station Hoofddorp, waarna je overstapt op de pendelbussen naar de Libelle Zomerweek. Je kan ook elke 8 a 9 minuten gebruik maken van buslijn 300 richting Zuidtangent. Uitstappen doe je bij halte ‘Expo Haarlemmermeer’, waarna je 100 meter moet lopen voor de hoofdingang van het evenement.

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

NS International: korting op treinkaartjes naar Parijs

NS International: korting op treinkaartjes naar Parijs

☑️ Trein Parijs v.a. 35 euro ☑️ 10 verbindingen per dag ☑️ Rechtstreeks per Thalys Zoek tickets Een stad die inspireert, verbaast en indrukken achter laat. Parijs is de stad van liefde, licht, mode en cultuur. Daarbij kent de stad tal van indrukwekkende...

NS International: treinkaartjes naar België in april 2022

NS International: treinkaartjes naar België in april 2022

Dichtbij huis, maar toch even weg. Reis met de trein naar België en boek goedkope treinkaartjes zonder extra boekingskosten bij NS International. Elke dag vertrekken er meer dan 30 internationale treinen vanaf diverse treinstations naar onze zuiderburen. Bestemmingen...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders