La Place dagkaart actie voor 2 personen

Het is momenteel opnieuw mogelijk om 2 NS dagkaarten van La Place te bestellen. In maart dit jaar is het weer mogelijk om voor € 36,- een 2-persoons NS dagkaart te bestellen. Hierbij krijgt u een gratis lunch, zodat uw dagje shoppen op dagje weg goed begint. De gratis lunch bij één van de La Place filialen bestaat uit een normale cappuccino of thee en huisgemaakt gebak naar keuze. Bent u het centrum van uw stad ook helemaal zat of wilt u gewoon wel is wat anders bekijken? Bestel dan een La Place dagkaart, zodat de heen- en terugreis van uw treinuitje helemaal is gedekt.

  • Verkoopperiode: tot 31 maart 2015
  • Reisperiode: tot 30 april 2015
  • Kosten: € 36,- voor 2 personen

NS dagkaart actie

Met een NS dagkaart actie kom je verder en wordt een treinuitje ineens betaalbaar!

Een treinuitje begint met de La Place dagkaart

Deze actie van La Place is een goed begin van een succesvol treinuitje. Uw heen- en terugreis is helemaal geregeld en voor een betaalbaar bedrag. Daarnaast is ook uw lunch t.w.v. 10,60 helemaal geregeld tegen inlevering van de uitgeprinte e-ticket. Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Bestel uw kaarten dan via de Spoordeelwinkel.

Bent u te laat en wilt u in het vervolg eerder op de hoogte worden gesteld? Dan raden wij u aan om uzelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief en ons te Liken op Facebook!

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!