Klaar met studeren? Ex-studentenkorting!

Ben jij niet klaar met studeren? Voor afgestudeerde heeft de NS korting geregeld om te wennen aan de hoge kosten van het Openbaar Vervoer. Via NS.nl/afgestudeerd heeft de NS een speciaal aanbod voor ex studenten. Zo kunnen afgestudeerden kiezen voor een Gratis Dal Voordeel abonnement voor een jaar lang of € 50 korting op een jaarabonnement naar keuze. Het aanbod is geldig tot 3 maanden na beëindiging van je studie, dus wees er snel bij!

Laagste prijs

Hoe werkt het?

Afgestudeerd? Volg de onderstaande stappen en profiteer een jaar lang van gratis ex-studentenkorting op een reisproduct van NS.

  1. Beëindig je Studentenreisproduct bij een kaartautomaat. 
  2. Wacht 48 uur tot de wijzigingen zijn doorgevoerd.
  3. Bestel binnen 3 maanden een Dal Voordeel abonnement of een ander abonnement van NS.
  4. Gebruik een actiecode om het totaalbedrag te wijzigen. De actiecode is:
    • Voor ex-studenten; vul op de pagina ‘Overzicht van uw bestelling’ in het actiecodeveld het woord 'exstudent' in, met daarachter de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: EXSTUDENT1234123412341234.
    • Voor langstudeerders; vul op de pagina ‘Overzicht van uw bestelling’ in het actiecodeveld het woord 'student' in, met daarachter de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: STUDENT1234123412341234.
    • Voor jonge ondernemers; Bestel een zakelijk abonnement. Vul op de pagina 'Controleren' in het actiecodeveld het woord 'zakelijk' in, direct aangevuld met de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: ZAKELIJK1234123412341234.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close