Klaar met studeren? Ex-studentenkorting!

Ben jij net klaar met studeren? Voor afgestudeerde heeft de NS korting geregeld om te wennen aan de hoge kosten van het Openbaar Vervoer. Via NS.nl/afgestudeerd heeft de NS een speciaal aanbod voor ex studenten. Zo kunnen afgestudeerden kiezen voor een Gratis Dal Voordeel abonnement voor een jaar lang of € 50 korting op een jaarabonnement naar keuze. Het aanbod is geldig tot 3 maanden na beëindiging van je studie, dus wees er snel bij!

Ex Studenten korting

Ex-Studentenkorting

Nog even nagenieten van de goedkope reiskosten van de studententijd? Vraag tot 3 maanden na stopzetting van jouw opleiding een Dal Voordeel abonnement aan of een abonnement naar keuze met € 50 korting.

 • Gratis Dal Voordeel abonnement of € 50 korting op een abonnement naar keuze.
 • Aanvragen van de ex-studentenkorting kan tot 3 maanden na beëindiging van jouw opleiding.
 • Het gratis abonnement of abonnement korting is geldig tot 1 jaar na activatie.
 • Gebruik persoonlijke actiecodes

Hoe werkt het?

Afgestudeerd? Volg de onderstaande stappen en profiteer een jaar lang van gratis ex-studentenkorting op een reisproduct van NS.

 1. Beëindig je Studentenreisproduct bij een kaartautomaat. 
 2. Wacht 48 uur tot de wijzigingen zijn doorgevoerd.
 3. Bestel binnen 3 maanden een Dal Voordeel abonnement of een ander abonnement van NS.
 4. Gebruik een actiecode om het totaalbedrag te wijzigen. De actiecode is:
  • Voor ex-studenten; vul op de pagina ‘Overzicht van uw bestelling’ in het actiecodeveld het woord 'exstudent' in, met daarachter de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: EXSTUDENT1234123412341234.
  • Voor langstudeerders; vul op de pagina ‘Overzicht van uw bestelling’ in het actiecodeveld het woord 'student' in, met daarachter de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: STUDENT1234123412341234.
  • Voor jonge ondernemers; Bestel een zakelijk abonnement. Vul op de pagina 'Controleren' in het actiecodeveld het woord 'zakelijk' in, direct aangevuld met de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: ZAKELIJK1234123412341234.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close