Kerstmarkten naar Düsseldorf en Keulen

Komend najaar worden de Duitse binnenplaatsen weer versierd en omgetoverd in kerstmarkten. Uiteraard wilt u dit ook een keer meemaken en daarom hebben wij de goedkoopste treintickets voor u geselecteerd en is het tevens mogelijk om een goedkoop hotel in Düsseldorf of Keulen te boeken door onze samenwerking met Trivago. Jaarlijks trekken miljoenen bezoekers naar de Duitse kerstmarkten in Berlijn, Düsseldorf en Keulen om hier te genieten van specialiteiten, gezelligheid en glühwein.

Keulen

Kerstmarkt in Düsseldorf

Al jaren is dit onder de Nederlanders één van de populairste plaatsen. De kerstmarkten in Düsseldorf zijn gezellig, groot, druk en voorzien van honderden versierde kraampjes. Daarbij zit u in Düsseldorf net over de grens, maar heeft u echt even het gevoel dat u er tussenuit bent.

Dusseldorf

De trein is ideaal, omdat u bespaart op brandstof- en parkeerkosten en daarnaast geen last heeft van file- of parkeerproblemen. Tevens hoeft u zich niet in te houden met de Glühwein en komt u uitgerust aan op uw bestemming. U reist met voldoende beenruimte, kunt ontspannen en ziet nog eens wat van het landschap.

Kerstmarkt in Keulen

Een kerstmarkt in Keulen bezoeken? Er staat vaak een enorme kerstboom op het plein en de honderden kraampjes brengen u per direct in de stemming. Met de trein stapt u uit in het centrum en zijn de kerstmarkten op steenworp afstand bereikbaar. Wilt u de kerstmarkten in Keulen van dichtbij meemaken? Boek dan direct een treinticket via onze website, zodat u profiteert van de laagste tarieven.

{mymaplocation id=5,9 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!