fbpx

Grootste steden voor de laagste prijs!

Duizenden Nederlanders maken jaarlijks gebruik van de trein voor hun Stedentrip. Men bespaart hiermee op brandstof en parkeerkosten, heeft geen last van file-/parkeerproblemen en hoeft niet op de weg te letten. Deze comfortabele en ontspannen manier van reizen biedt voor duizenden reizigers elke maand een uitkomst. Probeer het ook eens! 

#1 Parijs vanaf € 29,-

De stad van liefde- en licht trekt jaarlijks miljoenen bezoekers en kent tal van bezienswaardigheden. Heeft u deze stad weleens bezocht? Uiteraard hebben wij een aantal reistips voor u onder elkaar gezet en treintickets voor het laagste tarief voor u geselecteerd.

Boek treintickets naar Parijs

#2 Brussel vanaf € 25,-

Een dagje shoppen of een weekendje weg? In Brussel kunt u genieten van de markt, winkels, het uitgaansgebied en beroemde bezienswaardigheden. Een stedentrip naar Brussel zal u zeker niet vervelen en is een aanrader voor iedereen die nog een bestemming voor een citytrip zoekt!

Boek treintickets naar Brussel

#3 Keulen vanaf € 19,-

Misschien wel de populairste bestemming in het najaar. De kerstmarkt in Keulen trekt miljoenen bezoekers en is ieder jaar weer reuze gezellig. Het gehele centrum staat in deze tijd van het jaar vol met kerstkraampjes, Duitse specialiteiten en Glühwein.

Boek treintickets naar Keulen

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl