Gratis: 1 maand Flex Dal Voordeel

Ben jij niet gebonden aan de spitsuren en reis je daardoor regelmatig in de daluren? NS heeft hiervoor het Flex Dal voordeel abonnement van 5 euro per maand. Om het reisproduct uit te proberen geeft NS Flex Dal Voordeel gratis weg in de periode t/m 30 november 2021. Benieuwd? Probeer het 1 maand gratis, waarna je het abonnement eventueel kan stopzetten of opzeggen.

Gratis Dalvoordeel abonnement

Met het Flex Dalvoordeel abonnement van NS ontvang je 40% korting op reizen in de daluren. Het kost slechts 5 euro en heb je er vaak al binnen enkele reizen uit. Daarbij is het reisproduct maandelijks te pauzeren, voor als je komende maand minder met de trein reist.

Voordelen

  • Flexibel: maandelijks opzegbaar
  • Voordelig: korting in de daluren
  • Besparen: vaak heb je het maandbedrag van 5 euro er al binnen 1 retourreis uit.

De daluren lopen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en 18.30 tot 6.30 uur. In het weekend en op feestdagen is het dalvoordeel abonnement de hele dag geldig.

 

 

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

NS International: korting op treinkaartjes naar Parijs

NS International: korting op treinkaartjes naar Parijs

☑️ Trein Parijs v.a. 35 euro ☑️ 10 verbindingen per dag ☑️ Rechtstreeks per Thalys Zoek tickets Een stad die inspireert, verbaast en indrukken achter laat. Parijs is de stad van liefde, licht, mode en cultuur. Daarbij kent de stad tal van indrukwekkende...

NS International: treinkaartjes naar België in april 2022

NS International: treinkaartjes naar België in april 2022

Dichtbij huis, maar toch even weg. Reis met de trein naar België en boek goedkope treinkaartjes zonder extra boekingskosten bij NS International. Elke dag vertrekken er meer dan 30 internationale treinen vanaf diverse treinstations naar onze zuiderburen. Bestemmingen...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders