Het is tot 30 december 2014 mogelijk om goedkope treintickets naar Parijs te boeken. Voor slechts € 29,- boekt u al een treinticket naar deze populaire bestemming binnen Europa. De reisperiode voor deze aanbieding is van 22 december 2014 tot 30 maart 2015. U heeft dus nog genoeg tijd om een datum te prikken voor uw stedentrip. Parijs is een stad die u sowieso een keer gezien moet hebben met prachtige bezienswaardigheden als de Eiffeltoren en het Louvre. De prijzen voor tickets kunnen normaal oplopen tot ruim € 100, dus wij raden u aan om van deze trein actie te profiteren. Met deze actie reist u per Thalys naar Parijs, waardoor u binnen 3 uur in de hoofdstad van Frankrijk bent aangekomen. In de tussentijd kunt u genieten van de het prachtige uitzicht, de hoge snelheid, het comfort en bediening.

Treintickets Parijs

Louvre in Parijs wordt jaarlijks door duizenden toeristen bezocht.

Met een Thalys actie naar Parijs

Vorig jaar was deze actie razend populair en ook dit keer zullen de vroegboektickets weer snel uitverkocht raken. Wilt u binnenkort ook eens naar de stad van de liefde? Wacht dan niet langer en bestel de Thalys trein actie via onze website. Op deze manier betaalt u niet teveel en wordt deze stedentrip ineens betaalbaar.

Hoge klanttevredenheid

De Thalys is al jaren bezig met het verbeteren van haar service en de kwaliteit van treinreizen. Dit heeft geresulteerd in een hoge klanttevredenheid en het structureel terugkomen van klanten. Ervaar het reizen in een moderne hogesnelheidstrein en ontdek hoe comfortabel en plezierig het kan zijn.