Goedkope treinkaartjes naar Lille met Thalys aanbieding

Trein naar Lille

Bij Thalys is er deze maand een treinkaartjes actie lopende, waarbij u goedkope treintickets kunt kopen naar Lille. De aanbieding is bedoelt voor 2 personen en kan worden geboekt tot 17 januari. De reisperiode moet tussen 1 februari en 20 maart 2016 liggen. Van plan om een stedentrip te maken? Dan is Lille een ontzettend leuke bestemming! Cultuur, restaurants en eindeloze winkelstraten zullen u doen verbazen in deze populaire Franse bestemming. Daarbij de treinreis per Thalys al een ervaring op zich.

Met een reistijd van 2 uur en 36 minuten bent u binnen afzienbare tijd op deze Franse bestemming en kunt u direct beginnen met uw stedentrip. U heeft tijdens de reis kunnen genieten van service aan boord, comfortabele stoelen en een voorbij razend landschap. Eenmaal aangekomen in het centrum Lille bent u klaar voor uw stedentrip en kunt u direct beginnen met het bezichtigen van bezienswaardigheden of het bezoeken van de winkelstraten.

Treinticket naar Lille boeken

Een stedentrip met de trein maken? Dan is dit uw kans, want voor € 20,- boekt u al een treinticket naar Lille en is uw stedentrip betaalbaar. U hoeft vervolgens alleen nog maar een hotel te boeken en uw stedentrip is compleet. Het beste en goedkoopste hotel in Lille vindt u via de knop in de rechterkolom van onze website. Hiermee vergelijkt u hotels van ruim 200 websites, waardoor u altijd het beste hotel voor de laagste prijs vindt.

Trein naar Lille

Normaal € 44,- en nu voor slechts € 20!

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!