fbpx

Goedkope treinkaartjes naar de Vakantiebeurs 2016

Wilt u met de trein naar de vakantiebeurs 2016? Momenteel is het mogelijk om goedkope treinkaartjes naar de vakantiebeurs te bestellen bij de Spoordeelwinkel. De tickets zijn verkrijgbaar voor € 29,- en zijn geldig in de periode van 13 t/m 17 februari 2016. Hierbij ontvangt u een NS dagretour naar station Utrecht Centraal en het entreebewijs voor de vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht.

Trein vakantiebeurs

Trein + Vakantiebeurs 2016

Zoals elk jaar kunt u inspiratie opdoen op de vakantiebeurs voor de mooiste en leukste reizen van over de hele wereld. Bent u van plan om binnenkort te reizen? Voor vragen, tips, inspiratie en natuurlijk boekingen kunt u terecht op deze verzameling van reisbureaus, gidsen en liefhebbers.

Solo travellers

Een reis maken, maar heb je geen reispartner? Op de vakantiebeurs is er een Meetingpoint ingericht voor reizigers die individueel reizen en hier eventueel een reispartner kunnen ontmoeten. Op deze manier kunt u kennismaken met andere reizigers en misschien komt u wel iemand tegen die dezelfde bestemming in dezelfde periode gaat bezoeken.

Samenvatting actie

  • Kosten: € 29;
  • Verkoopperiode: t/m 17 februari 2016;
  • Reisperiode: 13 t/m 17 februari 2016.
Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl