Goedkope treinkaartjes: korting op treinkaartjes in november 2021

Komende maand familie, een leuke stad of pretpark bezoeken? Dan reis je natuurlijk met de trein! Het meest duurzame, comfortabele en gezellige vervoersmiddel van Nederland! Daarbij hoeft een treinkaartje helemaal niet duur te zijn. Ook in november zijn er weer goedkope treinkaartjes verkrijgbaar voor trajecten naar keuze en uitjes. Ontdek de mogelijkheden en kom je er niet uit? Vraag het ons gerust.

Er zijn diverse herfstuitjes verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel en natuurlijk ook een aantal kortingsopties. Zo ontvang je korting op treinkaartjes bij aanbieders als Gaiyo en 9292, maar zijn ook reguliere reisproducten als de NS Groepstickets of Samenreiskorting een voordelig optie.

Treinkaartjes Gaiyo: 10% korting

Een mobiele app met kortingsmogelijkheden is de vervoersapp van Gaiyo. De applicatie biedt gebruikers de mogelijkheid om al het beschikbare vervoer te bestellen, waaronder treinreizen. Ook deelauto’s, deelscooters, deelfietsen en andere vervoersmiddelen uit het Openbaar Vervoer doen mee. Daarbij kan je de Gaiyo app ook gebruiken bij het parkeren, want het is naar eigen zegge de goedkoopste parkeerapp van Nederland.

Tijdelijk ontvang je 10% korting op treinkaartjes in de daluren. Selecteer hiervoor dalkorting bij de keuzemogelijkheden, zodat je profiteert van het kortingstarief.

NS Groepstickets: enkele reis vanaf € 6,30

Om reizigers meer tegemoet te komen heeft NS de groepstickets van 4 naar 2 personen gewijzigd. Wel wordt de groepskorting hoger, naarmate meer reizigers samenreizen. Zo is het starttarief bij 2 personen vastgesteld op 16 euro per persoon per enkele reis, maar kan dit zakken naar slechts 6,30 euro per persoon per enkele reis bij groepen van 7 personen.

Bij het NS groepsticket dient de hoofdreiziger het hele traject aanwezig te zijn in de trein. Medepassagiers mogen op tussengelegen treinstations op- en afstappen. Verder zijn de groepstickets geldig in de daluren, dus dien je rekening te houden met de reistijden en het moment van in- en uitstappen.

NS Samenreiskorting: 40%

Een van de oudste kortingsmogelijkheden van NS is natuurlijk de samenreiskorting. Abonnementhouders en studenten kunnen 3 medepassagiers meenemen die genieten van 40% samenreiskorting. Dit tarief is bij kaartautomaten op treinstations op te laden op de OV chipkaart, waarna een gereduceerd tarief geldt voor medepassagiers. De dienstdoende conducteur controleert vervolgens de geldigheid.

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

NS International: korting op treinkaartjes naar Parijs

NS International: korting op treinkaartjes naar Parijs

☑️ Trein Parijs v.a. 35 euro ☑️ 10 verbindingen per dag ☑️ Rechtstreeks per Thalys Zoek tickets Een stad die inspireert, verbaast en indrukken achter laat. Parijs is de stad van liefde, licht, mode en cultuur. Daarbij kent de stad tal van indrukwekkende...

NS International: treinkaartjes naar België in april 2022

NS International: treinkaartjes naar België in april 2022

Dichtbij huis, maar toch even weg. Reis met de trein naar België en boek goedkope treinkaartjes zonder extra boekingskosten bij NS International. Elke dag vertrekken er meer dan 30 internationale treinen vanaf diverse treinstations naar onze zuiderburen. Bestemmingen...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders