Goedkope treinkaartjes: korting op treinkaartjes in november 2021

Komende maand familie, een leuke stad of pretpark bezoeken? Dan reis je natuurlijk met de trein! Het meest duurzame, comfortabele en gezellige vervoersmiddel van Nederland! Daarbij hoeft een treinkaartje helemaal niet duur te zijn. Ook in november zijn er weer goedkope treinkaartjes verkrijgbaar voor trajecten naar keuze en uitjes. Ontdek de mogelijkheden en kom je er niet uit? Vraag het ons gerust.

Er zijn diverse herfstuitjes verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel en natuurlijk ook een aantal kortingsopties. Zo ontvang je korting op treinkaartjes bij aanbieders als Gaiyo en 9292, maar zijn ook reguliere reisproducten als de NS Groepstickets of Samenreiskorting een voordelig optie.

Treinkaartjes Gaiyo: 10% korting

Een mobiele app met kortingsmogelijkheden is de vervoersapp van Gaiyo. De applicatie biedt gebruikers de mogelijkheid om al het beschikbare vervoer te bestellen, waaronder treinreizen. Ook deelauto’s, deelscooters, deelfietsen en andere vervoersmiddelen uit het Openbaar Vervoer doen mee. Daarbij kan je de Gaiyo app ook gebruiken bij het parkeren, want het is naar eigen zegge de goedkoopste parkeerapp van Nederland.

Tijdelijk ontvang je 10% korting op treinkaartjes in de daluren. Selecteer hiervoor dalkorting bij de keuzemogelijkheden, zodat je profiteert van het kortingstarief.

NS Groepstickets: enkele reis vanaf € 6,30

Om reizigers meer tegemoet te komen heeft NS de groepstickets van 4 naar 2 personen gewijzigd. Wel wordt de groepskorting hoger, naarmate meer reizigers samenreizen. Zo is het starttarief bij 2 personen vastgesteld op 16 euro per persoon per enkele reis, maar kan dit zakken naar slechts 6,30 euro per persoon per enkele reis bij groepen van 7 personen.

Bij het NS groepsticket dient de hoofdreiziger het hele traject aanwezig te zijn in de trein. Medepassagiers mogen op tussengelegen treinstations op- en afstappen. Verder zijn de groepstickets geldig in de daluren, dus dien je rekening te houden met de reistijden en het moment van in- en uitstappen.

NS Samenreiskorting: 40%

Een van de oudste kortingsmogelijkheden van NS is natuurlijk de samenreiskorting. Abonnementhouders en studenten kunnen 3 medepassagiers meenemen die genieten van 40% samenreiskorting. Dit tarief is bij kaartautomaten op treinstations op te laden op de OV chipkaart, waarna een gereduceerd tarief geldt voor medepassagiers. De dienstdoende conducteur controleert vervolgens de geldigheid.

Ontvang acties

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Dat Frankrijk mooi is, hadden veel Nederlanders al ontdekt. Het is ook niet voor niets dat Frankrijk al jaren één van de meest bezochte landen is door Nederlandse toeristen. Om dit in stand te houden zijn treinverbindingen sterk verbeterd. Zo is bijna elke bestemming...

5x Mountainbiken in Frankrijk

5x Mountainbiken in Frankrijk

Mountainbiken in Frankrijk is altijd een goed idee. De natuur is hier verrassend, ongerept en uitdagend. Zowel beginnende als gevorderde mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen. Frankrijk kent ontzettend veel mooie trails en routes. Daarvoor hoef je niet lang te reizen. De verschillende regio’s zijn goed bereikbaar. Zowel met de auto als ontspannen met de trein.

5 mooiste stranden in Duitsland

5 mooiste stranden in Duitsland

Wil je dit jaar dichtbij huis op vakantie? Bezoek dan zeker één van deze 5 mooiste stranden van Duitsland. Ook ons buurland heeft veel te bieden als het gaat om zon, zee en strand. Zoals het prachtige Timmendorfer strand in het noorden van Duitsland of Sylt ten zuiden van Denemarken. Duitsland is daarbij ook nog eens ontzettend makkelijk te bereiken.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders