Goedkope treinkaartjes: korting op treinkaartjes in november 2021

Komende maand familie, een leuke stad of pretpark bezoeken? Dan reis je natuurlijk met de trein! Het meest duurzame, comfortabele en gezellige vervoersmiddel van Nederland! Daarbij hoeft een treinkaartje helemaal niet duur te zijn. Ook in november zijn er weer goedkope treinkaartjes verkrijgbaar voor trajecten naar keuze en uitjes. Ontdek de mogelijkheden en kom je er niet uit? Vraag het ons gerust.

Er zijn diverse herfstuitjes verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel en natuurlijk ook een aantal kortingsopties. Zo ontvang je korting op treinkaartjes bij aanbieders als Gaiyo en 9292, maar zijn ook reguliere reisproducten als de NS Groepstickets of Samenreiskorting een voordelig optie.

Treinkaartjes Gaiyo: 10% korting

Een mobiele app met kortingsmogelijkheden is de vervoersapp van Gaiyo. De applicatie biedt gebruikers de mogelijkheid om al het beschikbare vervoer te bestellen, waaronder treinreizen. Ook deelauto’s, deelscooters, deelfietsen en andere vervoersmiddelen uit het Openbaar Vervoer doen mee. Daarbij kan je de Gaiyo app ook gebruiken bij het parkeren, want het is naar eigen zegge de goedkoopste parkeerapp van Nederland.

Tijdelijk ontvang je 10% korting op treinkaartjes in de daluren. Selecteer hiervoor dalkorting bij de keuzemogelijkheden, zodat je profiteert van het kortingstarief.

NS Groepstickets: enkele reis vanaf € 6,30

Om reizigers meer tegemoet te komen heeft NS de groepstickets van 4 naar 2 personen gewijzigd. Wel wordt de groepskorting hoger, naarmate meer reizigers samenreizen. Zo is het starttarief bij 2 personen vastgesteld op 16 euro per persoon per enkele reis, maar kan dit zakken naar slechts 6,30 euro per persoon per enkele reis bij groepen van 7 personen.

Bij het NS groepsticket dient de hoofdreiziger het hele traject aanwezig te zijn in de trein. Medepassagiers mogen op tussengelegen treinstations op- en afstappen. Verder zijn de groepstickets geldig in de daluren, dus dien je rekening te houden met de reistijden en het moment van in- en uitstappen.

NS Samenreiskorting: 40%

Een van de oudste kortingsmogelijkheden van NS is natuurlijk de samenreiskorting. Abonnementhouders en studenten kunnen 3 medepassagiers meenemen die genieten van 40% samenreiskorting. Dit tarief is bij kaartautomaten op treinstations op te laden op de OV chipkaart, waarna een gereduceerd tarief geldt voor medepassagiers. De dienstdoende conducteur controleert vervolgens de geldigheid.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 200 recensies
Altijd voordeel
André van Hattem
André van Hattem
2023-05-10
Geweldige acties altijd! Heel erg leuk om een keer met de trein te gaan. Helemaal naar de grote steden. Voor onze kinderen is het ook een uitje ☀️
Elise van den Berg-van der Zee
Elise van den Berg-van der Zee
2023-05-08
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-05-07
Geweldig
Kiki de Klein
Kiki de Klein
2023-05-04
Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je overzichtelijke mails, zonder overbodige toestanden of onnodige reclame. Heel handig.
Pa Piertje
Pa Piertje
2023-05-04
Dankzij de nieuwsbrief van goedkope treinkaartjes kan ik altijd goedkoop met de trein weg. Niet alleen in Nederland maar ook in Europa. Goede informatie !! waar ik zelf geen tijd voor heb om uit te zoeken
Angelique Kruip
Angelique Kruip
2023-05-04
Leuke avtie
Jan Dijkstra
Jan Dijkstra
2023-05-03

Ontvang acties

5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

Stap aan boord van de trein en laat je meenemen naar de mooiste bestemmingen die Duitsland te bieden heeft. NS International brengt je naar betoverende steden vol geschiedenis, cultuur en ongeëvenaarde schoonheid. Of je nu een liefhebber bent van architectuur, natuur,...

5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

Ben je op zoek naar een fantastische vakantiebestemming voor komende zomer? Zoek niet verder! Frankrijk, het land van de romantiek, de gastronomie en de prachtige landschappen, biedt een scala aan betoverende plekken die gemakkelijk bereikbaar zijn met de...

Topbestemmingen bij NS International met korting

Topbestemmingen bij NS International met korting

Stap aan boord van de trein en laat je meevoeren naar een wereld vol ontdekkingen. NS International brengt je naar de meest fascinerende bestemmingen in Europa, waar elke hoek een nieuw avontuur biedt. Of je nu op zoek bent naar adembenemende landschappen, historische...

Pin It on Pinterest