Goedkope treinkaartjes: korting op treinkaartjes in november 2021

Komende maand familie, een leuke stad of pretpark bezoeken? Dan reis je natuurlijk met de trein! Het meest duurzame, comfortabele en gezellige vervoersmiddel van Nederland! Daarbij hoeft een treinkaartje helemaal niet duur te zijn. Ook in november zijn er weer goedkope treinkaartjes verkrijgbaar voor trajecten naar keuze en uitjes. Ontdek de mogelijkheden en kom je er niet uit? Vraag het ons gerust.

Er zijn diverse herfstuitjes verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel en natuurlijk ook een aantal kortingsopties. Zo ontvang je korting op treinkaartjes bij aanbieders als Gaiyo en 9292, maar zijn ook reguliere reisproducten als de NS Groepstickets of Samenreiskorting een voordelig optie.

Treinkaartjes Gaiyo: 10% korting

Een mobiele app met kortingsmogelijkheden is de vervoersapp van Gaiyo. De applicatie biedt gebruikers de mogelijkheid om al het beschikbare vervoer te bestellen, waaronder treinreizen. Ook deelauto’s, deelscooters, deelfietsen en andere vervoersmiddelen uit het Openbaar Vervoer doen mee. Daarbij kan je de Gaiyo app ook gebruiken bij het parkeren, want het is naar eigen zegge de goedkoopste parkeerapp van Nederland.

Tijdelijk ontvang je 10% korting op treinkaartjes in de daluren. Selecteer hiervoor dalkorting bij de keuzemogelijkheden, zodat je profiteert van het kortingstarief.

NS Groepstickets: enkele reis vanaf € 6,30

Om reizigers meer tegemoet te komen heeft NS de groepstickets van 4 naar 2 personen gewijzigd. Wel wordt de groepskorting hoger, naarmate meer reizigers samenreizen. Zo is het starttarief bij 2 personen vastgesteld op 16 euro per persoon per enkele reis, maar kan dit zakken naar slechts 6,30 euro per persoon per enkele reis bij groepen van 7 personen.

Bij het NS groepsticket dient de hoofdreiziger het hele traject aanwezig te zijn in de trein. Medepassagiers mogen op tussengelegen treinstations op- en afstappen. Verder zijn de groepstickets geldig in de daluren, dus dien je rekening te houden met de reistijden en het moment van in- en uitstappen.

NS Samenreiskorting: 40%

Een van de oudste kortingsmogelijkheden van NS is natuurlijk de samenreiskorting. Abonnementhouders en studenten kunnen 3 medepassagiers meenemen die genieten van 40% samenreiskorting. Dit tarief is bij kaartautomaten op treinstations op te laden op de OV chipkaart, waarna een gereduceerd tarief geldt voor medepassagiers. De dienstdoende conducteur controleert vervolgens de geldigheid.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Tot 60% korting: dagje winkelen met de trein

Tot 60% korting: dagje winkelen met de trein

Een dagje winkelen? Maak dan gebruik van één van deze twee aanbiedingen bij de NS Spoordeelwinkel, waarbij je een NS Dagretour naar het winkelcentrum bestelt samen met extra korting samen met een kopje koffie of cadeautje. Zo reis je al voor 33 euro heen en weer naar...

Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Parijs, de stad van de liefde, is perfect voor een romantisch uitje met de partner of een avontuur met vrienden of familie. Maak een wandeling langs de Seine, bewonder bezienswaardigheden als de Eiffeltoren en de Sacre Coeur en geniet van een picknick in de Jardin du...

Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Londen, een stad die keer op keer betovert, lonkt met haar eclectische mix van historische bezienswaardigheden, trendy wijken, bruisende markten en wereldberoemde musea. Dankzij de snelle en comfortabele treinverbinding vanuit Nederland is een onvergetelijke...

Pin It on Pinterest