Goedkope treinkaartjes: 1e klas upgrade voor 2,50

In november goedkoop met de trein reizen met extra comfort? Upgrade een treinreis naar 1e klas voor € 2,50 bij NS. Bezoek de onderstaande pagina en ontvang de persoonlijke kortingscode, waarmee je een 2e klas treinkaartje voor 1 dag en 1 persoon kan opwaarderen.

Bezoek een leuke stad, een evenement, pretpark, dierentuin of ander uitstapje. Inspiratie nodig? Neem dan een kijkje op onze treinreis-blog. Benieuwd naar andere aanbiedingen van de NS Spoordeelwinkel? Ook deze maand zijn er weer 25 aanbiedingen online verkrijgbaar.

Via de bovenstaande link is het mogelijk een upgrade 1e klas voor 2,50 euro te bestellen. Op de bestelpagina staat een prijs van 10 euro, maar na invoer van de kortingscode wijzigt de prijs naar 2,50 euro. Natuurlijk ben je gebonden aan een aantal actievoorwaarden. Deze hebben we hieronder nog even op een rijtje gezet.
1e klas upgrade NS november 2022

Actievoorwaarden: 1e klas upgrade

  • Geldig voor 1 dag voor 1 persoon in combinatie met een geldig 2e klas vervoerbewijs.
  • Geldig in binnenlandse treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland, en R-net (alleen op het traject Alphen a/d Rijn-Gouda.
  • Ook geldig in de Intercity direct tussen Rotterdam Centraal en Schiphol Airport en op het binnenlands traject van ICE International.
  • Niet geldig in Thalys en Eurostar
  • Voorletters en achternaam e-ticket komen overeen met die op uw legitimatiebewijs.
  • Niet te combineren met actiekaartjes bv aanbiedingen uit de Spoordeelwinkel en NS Groepsticket.
  • Deze kortingscode kunt u verzilveren voor een reisdag tot en met 30 november 2022.

Ontvang acties

Wandelen in de Ardennen per trein

Wandelen in de Ardennen per trein

In de Ardennen wandelen en per trein naar deze schitterende Belgische regio reizen? Dan boek je goedkope treinkaartjes online en kan je jouw wandelingen alvast plannen. Bereid je voor op de adembenemend mooie wandelroutes in de Ardennen en loop dwars door de ongerepte...

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

Vive la France! Natuurlijk wil jij per trein naar Frankrijk en wandelen met jouw hond. Dit land is namelijk niet alleen gastvrij voor mensen, maar ook voor viervoeters. Dat begint al wanneer je met de trein naar Frankrijk reist voor een heerlijke wandelvakantie. Jouw...

5x Fietsen in België per trein

5x Fietsen in België per trein

Fietsen in België is verrassend en uitdagend. Het land kent ontzettend veel mooie gebieden. Bijvoorbeeld in en rondom Nationaal Park de Hoge Kempen of de omgeving rondom de Vlaamse Kust. Het leuke is dat je niet ver hoeft te reizen. Ga je met de trein naar België om...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders