Goedkope treinkaartjes: 1e klas upgrade voor 2,50

In november goedkoop met de trein reizen met extra comfort? Upgrade een treinreis naar 1e klas voor € 2,50 bij NS. Bezoek de onderstaande pagina en ontvang de persoonlijke kortingscode, waarmee je een 2e klas treinkaartje voor 1 dag en 1 persoon kan opwaarderen.

Bezoek een leuke stad, een evenement, pretpark, dierentuin of ander uitstapje. Inspiratie nodig? Neem dan een kijkje op onze treinreis-blog. Benieuwd naar andere aanbiedingen van de NS Spoordeelwinkel? Ook deze maand zijn er weer 25 aanbiedingen online verkrijgbaar.

Via de bovenstaande link is het mogelijk een upgrade 1e klas voor 2,50 euro te bestellen. Op de bestelpagina staat een prijs van 10 euro, maar na invoer van de kortingscode wijzigt de prijs naar 2,50 euro. Natuurlijk ben je gebonden aan een aantal actievoorwaarden. Deze hebben we hieronder nog even op een rijtje gezet.
1e klas upgrade NS november 2022

Actievoorwaarden: 1e klas upgrade

  • Geldig voor 1 dag voor 1 persoon in combinatie met een geldig 2e klas vervoerbewijs.
  • Geldig in binnenlandse treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland, en R-net (alleen op het traject Alphen a/d Rijn-Gouda.
  • Ook geldig in de Intercity direct tussen Rotterdam Centraal en Schiphol Airport en op het binnenlands traject van ICE International.
  • Niet geldig in Thalys en Eurostar
  • Voorletters en achternaam e-ticket komen overeen met die op uw legitimatiebewijs.
  • Niet te combineren met actiekaartjes bv aanbiedingen uit de Spoordeelwinkel en NS Groepsticket.
  • Deze kortingscode kunt u verzilveren voor een reisdag tot en met 30 november 2022.

Ontvang acties

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Dat Frankrijk mooi is, hadden veel Nederlanders al ontdekt. Het is ook niet voor niets dat Frankrijk al jaren één van de meest bezochte landen is door Nederlandse toeristen. Om dit in stand te houden zijn treinverbindingen sterk verbeterd. Zo is bijna elke bestemming...

5x Mountainbiken in Frankrijk

5x Mountainbiken in Frankrijk

Mountainbiken in Frankrijk is altijd een goed idee. De natuur is hier verrassend, ongerept en uitdagend. Zowel beginnende als gevorderde mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen. Frankrijk kent ontzettend veel mooie trails en routes. Daarvoor hoef je niet lang te reizen. De verschillende regio’s zijn goed bereikbaar. Zowel met de auto als ontspannen met de trein.

5 mooiste stranden in Duitsland

5 mooiste stranden in Duitsland

Wil je dit jaar dichtbij huis op vakantie? Bezoek dan zeker één van deze 5 mooiste stranden van Duitsland. Ook ons buurland heeft veel te bieden als het gaat om zon, zee en strand. Zoals het prachtige Timmendorfer strand in het noorden van Duitsland of Sylt ten zuiden van Denemarken. Duitsland is daarbij ook nog eens ontzettend makkelijk te bereiken.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders