Goedkoop naar Parijs in 2015

Ook in 2015 is het weer mogelijk om goedkoop met de trein naar Parijs te reizen. Een stedentrip naar deze geweldige stad zult u nooit meer vergeten en is eentje die u zeker een keer gemaakt moet hebben. Parijs is een stad met overweldigende bezienswaardigheden die u verstelt doen staan. Wellicht dat u uit uw hoofd al een aantal bezienswaardigheden kunt opnoemen, maar er zijn zeker 20 noemenswaardige plekken die u gezien moet hebben in deze wereldstad. Het is dan ook niet voor niets dat veel reizigers een tweede treinreis naar Parijs boeken.

Altijd al een stedentrip naar Parijs willen maken?

Dan is dit uw kans, want voor slechts € 29,- boekt u al een treinticket naar de stad van licht en romantiek! Om van dit tarief te profiteren raden wij u aan om uw reis ongeveer 82 tot 90 dagen van tevoren te boeken.

Ontdek Parijs

Boek uw treinreis naar Parijs hier!

De trein naar Parijs vertrekt ongeveer 9 keer per dag vanaf Amsterdam Centraal. Binnen 3 uur en 19 minuten bent u vervolgens per Thalys aangekomen in het hartje van Parijs. Er is geen enkel ander vervoersmiddel die dit binnen zo’n korte tijd doet, terwijl u kunt genieten van de omgeving, comfortabele zitplaatsen en service aan boord. Daarbij is de Thalys erg populair onder zakelijke reizigers, omdat u gebruik kunt maken van een opklaptafel en gratis WiFI.

Ontdek Parijs en boek een goedkoop treinkaartje via onze website!

{mymaplocation id=1 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!