Goedkoop met de trein naar Duitsland

De Duitse steden zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zo zijn in het najaar de Duitse kerstmarkten ontzettend populair en trekken miljoenen mensen in de richting van deze steden, maar zijn de steden ook in de lente en zomer erg populair. De wandel- en fietsroutes zijn namelijk sterk verbeterd, waardoor het prachtige Duitse landschap erg aantrekkelijk wordt gemaakt voor recreatieve sporters. Zo is er een zestal steden uitgekozen, waarnaar u met hoge korting kunt reizen. Het gaat hierbij om de steden Düsseldorf, Keulen, Frankfurt, Berlijn, Hannover en München.

Goedkoop Duitsland

Grijp deze kans om goedkoop met de trein naar Duitsland te reizen!

Düsseldorf

Wilt u met de trein naar Düsseldorf? Dan is dit uw kans, want voor slechts € 19,- kunt u al naar deze geweldige bestemming! Bekijk het kunstmuseum K21 met moderne kunst (een “must” voor kunstliefhebbers). Tevens zijn de Königsallee en de Altstadt twee bezienswaardigheden die u zeker gezien moet hebben. Wilt u er even tussenuit? Dan is Düsseldorf ideaal, want u bent er zo! Maakt gebruik van deze actie periode en boek een goedkope treinticket naar Duitsland!

Keulen

Een van de meest bekende Duitse steden is misschien wel Keulen. Jaarlijks rijden duizenden Nederlanders langs deze plaats op weg naar vakantie, maar niemand stopt er ooit om van deze geweldige stad te genieten. Laat u verrijken door de gebouwen, winkeltjes en restaurantjes van deze moderne stad. In Keulen merkt u dat u er echt even tussenuit bent en zo ontsnapt u een ogenblik uit de dagelijkse stress. Voor slechts € 19,- is het al mogelijk om een treinreis naar Keulen te boeken.

München

Wilt u binnenkort met de trein naar München? Voor slechts € 29,- zit u al in deze geweldige stad! Een weekendje weg naar München zal nog lang in het geheugen blijven zitten, want de bezienswaardigheden en restaurantjes zijn absoluut een geweldige ervaring. De stad beschikt over 18 verschillende musea en is natuurlijk de thuisbasis van één van de beste voetbalclubs in de wereld “Bayern München”.

Goedkoop naar Duitsland? Kies dan één van deze steden en maak gebruik van deze actie, voordat de actieperiode verstrijkt.

Hannover

Wilt u een romantisch weekendje weg? Dan is een treinreis naar Hannover ideaal! In deze stad heeft u echt even het idee dat u in het buitenland bent en hoeft u niet meer te denken aan de dagelijkse bezigheden.

Geniet van de winkelstraten, bezienswaardigheden en restaurantjes op elke hoek van de straat. Daarnaast beschikt Hannover over een dierentuin die u natuurlijk ook even moet bezoeken. Overtuigd? Boek dan direct een treinticket naar Hannover, voordat het te laat is!

Frankfurt

Een van de modernste steden in Duitsland en het is nu eindelijk mogelijk om goedkope treintickets te kopen richting deze geweldige stad! U hoort niet vaak van deze bestemming, maar het is een ontzettend mooie/moderne stad. Voornamelijk veel zakelijk verkeer gaat elke dag richting Frankfurt. Wilt u binnenkort met de trein naar Frankfurt en heeft u nog een treinticket naar Frankfurt nodig? Dan is dit uw kans, want u kunt tijdens de actie periodes goedkoop naar Duitsland!

Berlijn

Het is nu wel heel voordelig om met de trein naar de hoofdstad van Duitsland te reizen. Voor slechts € 49,- wordt u met de trein naar Berlijn gebracht en hoeft u zich verder geen zorgen te maken over eventuele parkeerkosten, file’s of andere bijzaken. Met de trein reist u ontspannen, comfortabel en snel naar Berlijn en dat voor een betaalbare prijs!

Maak direct gebruik van deze actie, want er is maar een beperkt aantal kaarten ingekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!