Goedkoop met de trein naar Berlijn

Berlijn

Goedkope treintickets naar Berlijn zijn 3 tot 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar. Voor € 39 bestelt u een treinkaartje per IC Berlijn, waarmee u met een directe verbinding na 6 uur en 20 minuten in het centrum van Berlijn arriveert. Onderweg zijn er 6 tussenstops in Nederland en 10 in Duitsland die mogelijk in de komende jaren zullen wijzigen om de reistijd te verkorten naar ongeveer 4 uur. Onderweg geniet u van comfortabele stoelen, catering aan boord en een zeer ontspannen reissfeer.

Berlijn

Met kinderen op reis? Kinderen van 0 t/m 4 jaar reizen gratis met u mee zonder vervoersbewijs. Voor kinderen van 4 t/m 14 jaar dient u in het boekingsproces een begeleider te registreren, waarna deze gratis mag meereizen in de trein naar Berlijn. Houdt er rekening mee dat het niet mogelijk is om dit achteraf nog te wijzigen. Voor kinderen van 12 t/m 14 jaar is het toegestaan om alleen te reizen. Zij krijgen 50% korting op hun vervoersbewijs. Voor kinderen van 15 jaar of ouder wordt geen kortingstarief meer gerekend.

De fiets meenemen in de IC Direct naar Berlijn? Reserveer deze dan telefonisch bij NS International, want de IC Berlijn beschikt over een apart fiets rijtuig voor € 12 per enkele reis en € 4 reserveringskosten.

Met de trein naar Berlijn

Boek uw treintickets naar Berlijn vandaag nog en boek tickets tot 180 dagen voor vertrek. 3 tot 6 maanden voor vertrek boekt u de voordeligste treinkaartjes naar Duitse bestemmingen en dus ook naar Berlijn.

Bekijk pagina

  • Prijs: € 39
  • Verkoop: OP=OP
  • Reizen: maximaal 180 dagen voor vertrek te boeken.
  • Aanbieder: NS International

Reistijd vanuit Nederland

TrajectReistijd
Amsterdam Centraal – Berlijn6:20 uur
Rotterdam Centraal – Berlijn6:51 uur
Schiphol Centraal – Berlijn6:29 uur
Hilversum – Berlijn5:50 uur
Amersfoort – Berlijn5:36 uur
Apeldoorn – Berlijn5:05 uur
Deventer – Berlijn4:52 uur
Hengelo – Berlijn4:13 uur

Internationale tickets

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!