Een weekendje weg met de trein?

Wilt u binnenkort een weekendje weg met de trein? Dan raden wij u aan om uw treintickets ruim 3 maanden van te voren via onze website te bestellen, zodat u profiteert van maximale korting! Zo is het nu al mogelijk om treintickets voor de zomervakantie te bestellen, waarbij u geniet van vroegboekkorting. Zo worden er momenteel treintickets met vroegboekkorting weggegeven in de richting van Zuid-Frankrijk. De Zon Thalys rijdt elk jaar duizenden Nederlanders richting het zonnige zuiden, waarna iedereen direct naar het strand kan. De Zon Thalys stopt op verschillende stations in Zuid-Frankrijk, namelijk Marseille, Aix-en-Provence, Avignon en Valence.

Zon Thalys naar Zuid-Frankrijk

Wacht niet langer op een Thalys actie en boek uw treinkaartjes direct!

Boek een stedentrip in de vakantie!

Natuurlijk zijn niet alleen treintickets naar verre bestemmingen voordelig verkrijgbaar. Ook stedentrips naar Berlijn, Londen en Parijs zijn voor een betaalbare prijs verkrijgbaar. Wel raden wij u aan om de treinkaartjes naar dit soort bestemmingen ruim 3 maanden van te voren te boeken, zodat u de eerste en voordeligste kaarten kunt bestellen.

Waar wacht u nog op?
Ga er even tussenuit en ga met de trein naar Brussel of boek een treinticket naar Düsseldorf! Dit soort bestemmingen zijn ideaal voor een weekendje weg of even een dagje shoppen. Met de trein komt u uitgerust aan op uw bestemming en kunt u direct beginnen met shoppen of iets anders gezelligs!

{mymaplocation id=12,6,11,3,4,14,5,10,7,8,9,2,1,13 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!