Deutschlandticket: 49-euro-ticket bij Deutsche Bahn

Het voormalig 9-euro-ticket zal vanaf mei 2023 worden verkocht als 49-euro-ticket. Hiermee kan je een maand lang onbeperkt reizen met alle treinen en bussen van regionale vervoerders. Internationale treinen zijn uitgesloten van deze actie. De goedkope treinkaartjes worden aangeboden om het Openbaar Vervoer toegankelijk te houden in Duitsland in een periode, waarbij energieprijzen en inflatie maximaal zijn.

  • Verkrijgbaar vanaf mei 2023
  • Kosten: 49 euro per maand
  • Geldig 1 maand onbeperkt reizen met bus- en treinvervoer in heel Duitsland

Volgens een persbericht van de Duitse regering richten zij met het 49-euro-ticket of Deutschlandticket in mei 2023, maar kan dit eventueel worden uitgesteld als dit niet haalbaar is. Voorbereidingen zijn echter al ingang gezet, maar de logistieke en praktische zaken moeten nu nog worden ingeregeld. Zo is de overstap voor huidige abonnementen nog niet helemaal rond en zal het kaartje waarschijnlijk verkrijgbaar zijn als digitaal en plastic kaartje.

Internationale Trein NS

Korting met Deutschlandticket of 49-euro-ticket

Reis onbeperkt door heel Duitsland tegen een vaste prijs. Op onze website vind je tal van leuke bestemmingen die zeker de moeite waard zijn. Denk aan leuke wandelroutes, natuurgebieden of onvergetelijke citytrips. Benieuwd naar deze bestemmingen? Bekijk onze inspiratieblog!

leuke steden Duitsland

Het ticket zal verkrijgbaar zijn bij Deutsche Bahn voor slechts 49 euro. Afgelopen zomer is gebleken dat miljoenen Duitsers, maar ook veel Nederlanders van de actie gebruik maakten. Naar verwachting zal dit iets minder worden, maar het blijft een aanrader voor Nederlanders in het grensgebied of liefhebbers van (trein)reizen.

Vanzelfsprekend zullen wij onze volgers en leden op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en de verkoopdatum. Houdt ons daarom goed in de gaten, volg ons op sociale media of schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief.

Ontvang acties

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

Niets evenaart de zaligheid van wandelen tijdens een vakantie. Een wandelvakantie blijft dé manier om je geest leeg te maken en jezelf echt op te laden voordat je terug aan het werk moet. Om volledig te ontspannen, is het geen slecht idee om Zwitserland te bezoeken,...

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Enkhuizen is zo’n stad waar je lekker rondstruint langs mooie grachten en sfeervolle straatjes met markante namen als Hemeltje en Drie Groene Eikels. Op je gemak bijzondere winkels en leuke musea ontdekken, koffie drinken bij het Rijksmagazijn of Coffy-Huys, een...

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

België is een klein land, maar het heeft een enorme verscheidenheid aan steden en regio's die ideaal zijn voor een perfecte citytrip. Of je nu op zoek bent naar een bruisende metropool zoals Brussel of Antwerpen, een charmante historische stad zoals Brugge of Gent, of...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders