Dagje Efteling in Kaatsheuvel

Van plan om een bezoekje te brengen aan het meest sprookjesachtige pretpark van Nederland? Maak de dag nog magischer door te reizen met de trein! De Efteling is makkelijk bereikbaar waardoor je binnen een mum van tijd het park bereikt vanuit alle delen van Nederland. Geniet van het uitzicht en leun heerlijk achterover in het treinstel. Meer weten? In deze blogpost vertellen we je alles over een treinuitje naar de Efteling.

Bereikbaarheid van de Efteling

De Efteling bevindt zich in het Noord-Brabantse Kaatsheuvel. De- door Themeparkinsider- benoemde winnaar van mooiste park ter wereld, is snel én makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar ’S Hertogenbosch, of Tilburg en stap over op een van de vele buslijnen richting Kaatsheuvel. De verschillende buslijnen stoppen bij de hoofdingang van het park en wandel je zo het park in.

Lees ook: per trein naar de Efteling

Dagje Efteling Kaatsheuvel

Wat te doen in de Efteling?

Wat níet te doen in de Efteling? Het park is maar liefst 72 hectare groot en heeft wel 60 attracties! Het park biedt daardoor voor ieder wat wils.

Kleine kinderen zullen zich urenlang vermaken in het grote sprookjesbos waarin alle verhalen verbeeld worden met levensechte poppen en kijkattracties. Ook op het Antonpieckplein zullen de kleintjes zich zeker amuseren in de verschillende draai -en zweefmolens.

Natuurlijk is er ook genoeg te beleven voor de oudere pretparkfans. Het park heeft verschillende unieke achtbanen; ieder met een eigen verhaal. Ook de vele kijkattracties als de Droomvlucht, Villa Volta en Fata Morgana zijn voor jong – en oud indrukwekkend.

Een avondstop in ’S Hertogenbosch of Tilburg

Na een lange dag Efteling, is niets leuker dan de dag afsluiten in een prachtige stad. Zowel Den Bosch, als Tilburg zijn dichtbij en makkelijk te bereiken. Maak een avondwandeling door het centrum en sluit de dag af met een heerlijke maaltijd in een van de vele toprestaurants van de steden.

Ontvang acties

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders