Dagje Efteling in Kaatsheuvel

Van plan om een bezoekje te brengen aan het meest sprookjesachtige pretpark van Nederland? Maak de dag nog magischer door te reizen met de trein! De Efteling is makkelijk bereikbaar waardoor je binnen een mum van tijd het park bereikt vanuit alle delen van Nederland. Geniet van het uitzicht en leun heerlijk achterover in het treinstel. Meer weten? In deze blogpost vertellen we je alles over een treinuitje naar de Efteling.

Bereikbaarheid van de Efteling

De Efteling bevindt zich in het Noord-Brabantse Kaatsheuvel. De- door Themeparkinsider- benoemde winnaar van mooiste park ter wereld, is snel én makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar ’S Hertogenbosch, of Tilburg en stap over op een van de vele buslijnen richting Kaatsheuvel. De verschillende buslijnen stoppen bij de hoofdingang van het park en wandel je zo het park in.

Lees ook: per trein naar de Efteling

Dagje Efteling Kaatsheuvel

Wat te doen in de Efteling?

Wat níet te doen in de Efteling? Het park is maar liefst 72 hectare groot en heeft wel 60 attracties! Het park biedt daardoor voor ieder wat wils.

Kleine kinderen zullen zich urenlang vermaken in het grote sprookjesbos waarin alle verhalen verbeeld worden met levensechte poppen en kijkattracties. Ook op het Antonpieckplein zullen de kleintjes zich zeker amuseren in de verschillende draai -en zweefmolens.

Natuurlijk is er ook genoeg te beleven voor de oudere pretparkfans. Het park heeft verschillende unieke achtbanen; ieder met een eigen verhaal. Ook de vele kijkattracties als de Droomvlucht, Villa Volta en Fata Morgana zijn voor jong – en oud indrukwekkend.

Een avondstop in ’S Hertogenbosch of Tilburg

Na een lange dag Efteling, is niets leuker dan de dag afsluiten in een prachtige stad. Zowel Den Bosch, als Tilburg zijn dichtbij en makkelijk te bereiken. Maak een avondwandeling door het centrum en sluit de dag af met een heerlijke maaltijd in een van de vele toprestaurants van de steden.

Ontvang acties

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Het Amsterdamse Rijksmuseum is het bekendste museum van Nederland. Altijd al een bezoekje willen brengen aan dit historische museum? Doe dit dan per trein! Geen files, onmogelijke parkeerplaatsen en drukte op de weg. In deze blog vertellen we je alles over het museum...

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen...

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Vergeet autorijden, de vele files en de hoge brandstofkosten. Een dagje treinen is dé manier om je bestemming te bereiken. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plaatsen moeiteloos te bereiken.  Zo ook leuke uitjes! In deze blog gaan we het hebben over...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders