Dagje Amsterdam met Korting

Reis met korting per trein naar Amsterdam en profiteer van één van onze goedkope treinkaartjes. Daarnaast zijn er verschillende uitjes, musea en rondvaarten verkrijgbaar met korting voor een onvergetelijk dagje uit.

Dagje Amsterdam

Dagje Amsterdam

Het ideale dagje Amsterdam bestaat uit een rondvaart, een aantal uur winkelen en een activiteit/bezienswaardigheid. Daarom hebben wij een aantal uitjes in Amsterdam met korting geselecteerd en kunt u deze eenvoudig online bestellen.

In Amsterdam kunt u onbezorgd winkelen, een terrasje pakken of bezienswaardigheden bezichtigen. Daarnaast zijn er tal van leuke uitjes, zoals het Rijksmuseum, Nemo, het Scheepvaartmuseum, Artis en rondvaarten. Maak uw dag onvergetelijk!

Dagje Amsterdam met korting

Geniet van een heerlijk dagje Amsterdam met korting en bestel tickets vooraf. Online betaalt u geen boekingskosten en zo hoeft u niet in de rij te staan. Bekijk de aanbiedingen!

Klassieke Rondvaart Amsterdam v.a. € 16

Bestellen

Geniet in alle rust van Amsterdam. Alles is mooier vanaf het water en tijdens deze rondvaart wordt van alles over de bezienswaardigheden en locaties langs het water verteld. De tour duurt ongeveer 60 minuten en vertrekt vlakbij Amsterdam Centraal. 20 minuten voor vertrek dient u in te checken bij Prins Hendrikkade 25. Inclusief GPS gids in verschillende talen.

Diner Cruise Amsterdam v.a. € 24,50

Bestellen

De Diner Cruise Amsterdam duurt ongeveer 2 uur en vaart u langs prachtige bezienswaardigheden in Amsterdam. De boot vertrekt dagelijks om 20:00 uur en vertrekt vanaf Prinshendrikkade 25 bij Amsterdam CS. Inclusief viergangenmenu met uitstekende stukken vlees, vis en vegetarische gerechten. Daarbij zijn zowel alcoholische als non-alcoholische dranken inbegrepen.

Cruise Like a Local Amsterdam v.a. € 94

Cruise Local Rondvaart Amsterdam

Bestellen

Cruise door Amsterdam als een lokale inwoner met een persoonlijke gids/schipper. Kies je eigen route en geniet van 60 minuten vaarplezier. De kleinere rondvaartboten maken het mogelijk om op plekken te komen waar reguliere rondvaartboten niet mogen komen, zoals de grachten langs de Wallen. Inclusief 2 gratis drankjes. Vertreklocatie: KINboat Centraal Station Oostzijde

Dierentuin Artis Amsterdam v.a. € 16,00

Artis Amsterdam
Bestellen
De oudste dierentuin van Nederland en één van de populairste attracties van Amsterdam. Dierentuin Artis beschikt over meer dan 700 diersaoorten en 200 boom- en plantensoorten. Bestel tickets online en sta niet in de wachtrij!

Johan Cruijff Arena Stadion Tour v.a. € 15,00

Amsterdam Arena
Bestellen
Bezoek het grootste stadion van Nederland en krijg toegang tot de trofeeën, de Gallery of Fame en de kleedkamers van de spelers. Een indrukwekkende tour voor jong en oud met een uniek perspectief op het stadion en het voetbalveld van Ajax.

Madame Tussauds Amsterdam v.a. € 21,00

Madame Tussauds Amsterdam
Bestellen
Een unieke ervaring leuk voor jong en oud. Maak foto’s met sterren als Justin Bieber, Barack Obama, Willem Alexander en Albert Einstein.

Rijksmuseum Amsterdam v.a. € 20,00

Rijksmuseum Amsterdam
Bestellen
Het museum van Nederland met collecties van de meest invloedrijke kunstenaars uit de geschiedenis. Met werken als de Nachtwacht, Het Melkmeisje, De Slag bij Waterloo, De Singelbrug bij de Paleisstraat in Amsterdam en de Schuttersmaaltijd ter viering van de Vrede van Munster.

Nemo Science Museum Amsterdam € 17,50

Sciencemuseum Nemo Amsterdam
Bestellen
Nemo Science Museum toont op een speelse en interactieve manier de wereld van technologie en wetenschap. Dit interactieve museum in Amsterdam ligt op loopafstand van Amsterdam CS.

Scheepvaartmuseum Amsterdam v.a. € 15,50

Scheepvaartmuseum Amsterdam
Bestellen
Ontdek de rijke historie van de Nederlandse scheepvaart en stap aan boord van het schip de Amsterdam.

Ontvang acties

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Het Amsterdamse Rijksmuseum is het bekendste museum van Nederland. Altijd al een bezoekje willen brengen aan dit historische museum? Doe dit dan per trein! Geen files, onmogelijke parkeerplaatsen en drukte op de weg. In deze blog vertellen we je alles over het museum...

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen...

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Vergeet autorijden, de vele files en de hoge brandstofkosten. Een dagje treinen is dé manier om je bestemming te bereiken. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plaatsen moeiteloos te bereiken.  Zo ook leuke uitjes! In deze blog gaan we het hebben over...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders