Actie: NS Dagretour met stapelkorting

Het is bij de NS Spoordeelwinkel weer mogelijk om goedkope treinkaartjes te kopen. Langzamerhand komen aanbiedingen weer terug en wordt een voordelig dagje weg weer haalbaar. Hoewel de treinen weer op volle toeren rijden, vraagt NS reizigers om nog zoveel mogelijk afstand te houden en drukte te vermijden. Toch een dagje weg? Kijk dan naar de zomeractie van NS en bestel een dagretour met stapelkorting.

Meer: goedkope treinkaartjes

Bij aankoop van één dagretour betaal je 25 euro per stuk, terwijl je bij 3 of meer slechts 20 euro per stuk betaald voor een 2e klas retourkaartje. Liever 1e klas reizen? Geen probleem, want het reisproduct is ook als 1e klas variant beschikbaar. De goedkope treinkaartjes worden per e-mail aangeleverd. Je ontvangt een e-ticket met daarop een unieke QR-code. Deze gebruik je bij de OV-poortjes voor het in- en uitchecken en bij de hoofdconducteur in de trein bij een controle.

NS Zomeractie NS dagretour Korting

Stapelkorting op NS dagretours

Om de zomer niet helemaal voorbij te laten gaan heeft NS alsnog een zomeractie in het leven geroepen. Deze keer is het mogelijk om een NS Dagretour met korting te bestellen bij de Spoordeelwinkel van NS. Het betreft een dagretour die geldig is in de daluren en het weekend met als uiterste reisdatum 31 augustus 2020. Verkrijgbaar vanaf 20 euro (2e klas) en 25 euro (1e klas) bij aankoop van 3 of meer. Hieronder een overzicht van de stapelkorting op NS dagretours.

Product2e klas1e klas
Dagretour Dal (1 ticket)€ 25€ 33
Dagretour Dal (2 tickets)€ 45€ 60
Dagretour Dal (3 tickets)€ 60€ 75

Bestellen? Kijk op deze pagina

  • Prijs vanaf 20 euro
  • Reisproduct is een NS dagretour daluren
  • Geldig tot en met 31 augustus 2020

Meer aanbiedingen?

Wil je in het vervolg meer aanbiedingen ontvangen of opzoek naar inspiratie voor een dagje weg, stedentrip of vakantie? Schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief. Maandelijks brengen wij je op de hoogte van de laatste trein acties, zodat je niet teveel betaald.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!