4 beurzen in februari 2024

Ben je op zoek naar inspiratie, innovaties, en een dag vol plezier? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Vier opmerkelijke beurzen staan op het punt je te verwelkomen met een schat aan informatie, nieuwe producten en een scala aan ervaringen.

Of je nu een liefhebber bent van actieve buitenactiviteiten, op het punt staat ouder te worden, geïnteresseerd bent in huishoudelijke innovaties, of een motorliefhebber bent, er is voor elk wat wils. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten op de Fiets- en Wandelbeurs, Negenmaandenbeurs, Huishoudbeurs en Motorbeurs.

Beurs Korting Nederland Trein

Fiets- en Wandelbeurs 2024

Op 23, 24 en 25 februari is de Jaarbeurs hét centrum voor fiets- en wandelenthousiastelingen. De Fiets- en Wandelbeurs biedt een overvloed aan mogelijkheden om je passie voor actieve verkenning te voeden. Van het nieuwste outdoormateriaal tot het testen van de meest indrukwekkende fietsen en e-bikes op het uitgestrekte fietsparcours – deze beurs heeft het allemaal.

Meer dan 100 lezingen over prachtige routes en avontuurlijke tochten zullen je inspireren om nieuwe bestemmingen te verkennen. Dit jaar staat het themaland in de schijnwerpers, met Polen als focus, bekend om zijn 23 nationale parken en uitgestrekte bossen.

Meer over: trein & Fiets en Wandelbeurs

Negenmaandenbeurs 2024

Voor degenen die zich voorbereiden op ouderschap, is de Negenmaandenbeurs van 14 tot en met 17 februari de perfecte bestemming. Geniet van een overvloed aan informatie, inspiratie en de nieuwste producten op het gebied van zwangerschap en baby’s.

Deze vierdaagse beurs biedt de gelegenheid om te shoppen voor je complete babyuitzet, terwijl je profiteert van voordelige prijzen. Van workshops tot de nieuwste babyproducten, de Negenmaandenbeurs is een must-visit voor aanstaande ouders.

Meer over: trein & Negenmaandenbeurs

Huishoudbeurs 2024

Van 19 tot en met 27 februari kun je je innerlijke huishoudexpert loslaten op de Huishoudbeurs. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Met een breed scala aan exposanten en interactieve demonstraties is deze beurs de ideale plek om je huishouden naar een hoger niveau te tillen. Proef nieuwe producten, laat je inspireren door innovaties en profiteer van exclusieve beursaanbiedingen.

Meer over: trein & Huishoudbeurs

Motorbeurs 2024

Voor de motorliefhebber is er de Motorbeurs, die plaatsvindt van 22 tot en met 25 februari. De Jaarbeurs wordt omgetoverd tot een paradijs voor motorliefhebbers met een overvloed aan motoren, accessoires en motorshows. Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of gewoon gepassioneerd bent door deze krachtige machines, de Motorbeurs biedt een onvergetelijke ervaring voor alle liefhebbers van twee wielen.

Meer over: trein & Motorbeurs

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Ontdek de Koloniën van Weldadigheid, de binnenlandse landbouwkoloniën voor armoedebestrijding uit de 19e eeuw. Duizenden armen uit de steden kregen hier onderdak en onderwijs maar werden in toenemende mate beperkt in hun vrijheid van handelen. Nog altijd vind je hier...

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Het leven is goed in gemoedelijk en bourgondisch Brabant, zeker in het groene gebied dat ligt tussen de steden Breda, Tilburg en de Belgische grens. Hier houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois dat deze regio zo...

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Misschien was u van plan in Frankrijk te kamperen, naar Turkije te vliegen of een huttentocht te maken in Zwitserland. Ook deze zomer brengen veel mensen door in Nederland. Als u ook in Nederland blijft, is dit een mooi moment om het Binnenste Buitenland in Berg en...

Pin It on Pinterest