10 euro kaartje op Glimble voor Arriva Nachttrein: Maastricht – Schiphol

Een keer per week zal er een speciale nachttrein vanuit Maastricht naar Schiphol om vakantiegangers op reis te helpen. Even later zal de trein weer terugreizen naar Maastricht om gearriveerde vakantiegangers weer thuis te brengen.

Bekijk ook: Glimble treinkaartjes

Er is behoefte aan een voordelige verbinding vanuit het zuiden naar de luchthaven. Een treinkaartje via NS is verkrijgbaar voor 27,90 euro (regulier tarief) en dat kan goedkoper! Daarom zal het treinkaartje voor de Arriva nachttrein van Schiphol naar Maastricht slechts 10 euro kosten.

Elke vrijdagnacht vertrekt de trein vanuit Maastricht om 01.01 uur, waarna deze om 03.15 uur arriveert op Schiphol Airport. Rond 05.40 uur vertrekt de nachttrein weer richting Maastricht en zal deze om 07.57 aankomen op het station.

Glimble Treinkaartjes

Kaartjes verkrijgbaar via Glimble

Apple store

  • ☑️ 10% extra korting in daluren en weekend
  • ☑️ één app voor al je vervoer
  • ☑️ geen boekingskosten
  • ☑️ geen abonnement

Het traject wordt verzorgd door het Duitse Arriva die de concurrentiestrijd aan wilt gaan met de NS. Het traject kent daarom bijzondere voorwaarden. Zo is het niet mogelijk om met een OV-Chipkaart, abonnement of studentenreisproduct te reizen in de trein. Je dient ten alle tijde het goedkope treinkaartje van 10 euro aan te schaffen voor de speciale nachttrein naar Schiphol.

Verder is het treinkaartje enkel en alleen verkrijgbaar via de mobiele app van Arriva; Glimble. Dit om downloads van de reisapp te stimuleren.

Ontvang acties

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Dat Frankrijk mooi is, hadden veel Nederlanders al ontdekt. Het is ook niet voor niets dat Frankrijk al jaren één van de meest bezochte landen is door Nederlandse toeristen. Om dit in stand te houden zijn treinverbindingen sterk verbeterd. Zo is bijna elke bestemming...

5x Mountainbiken in Frankrijk

5x Mountainbiken in Frankrijk

Mountainbiken in Frankrijk is altijd een goed idee. De natuur is hier verrassend, ongerept en uitdagend. Zowel beginnende als gevorderde mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen. Frankrijk kent ontzettend veel mooie trails en routes. Daarvoor hoef je niet lang te reizen. De verschillende regio’s zijn goed bereikbaar. Zowel met de auto als ontspannen met de trein.

5 mooiste stranden in Duitsland

5 mooiste stranden in Duitsland

Wil je dit jaar dichtbij huis op vakantie? Bezoek dan zeker één van deze 5 mooiste stranden van Duitsland. Ook ons buurland heeft veel te bieden als het gaat om zon, zee en strand. Zoals het prachtige Timmendorfer strand in het noorden van Duitsland of Sylt ten zuiden van Denemarken. Duitsland is daarbij ook nog eens ontzettend makkelijk te bereiken.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders