Top 5 Herkenbare dingen in de trein

Bekijk onze top 5 van herkenbare dingen in de trein! Hebben we nog iets gemist? Laat het weten in de reactie veldjes onderaan!

1.) Slapende reizigers in de trein

Iedereen heeft dit weleens meegemaakt, waarbij vele zelfs hun halte hebben gemist. Slapende reizigers ziet u dagelijks in de trein, zoals de jongen op de foto hieronder.

Slapen in de trein

2.) Mobieltjes in de trein

Mobieltjes in de trein zijn niet meer weg te denken, waarbij de volledige reistijd vaak wordt gebruikt voor Facebook, Whatsapp en andere online bezigheden.

Mobiel in trein

3.) Luidruchtig bellen in de trein

Een grote ergernis waar reizigers dagelijks mee te maken hebben. Deze is niet voor niets meegenomen in onze top 10 van ergernissen in de trein!

Luidruchtig bellen

4.) Gesnotter in de trein

Een griep epidemie is in de trein vaak al aan te voelen. Voornamelijk in de herfst en winter lijkt er geen einde aan te komen en doet u er verstandig aan om oortjes in te doen.

5.) Geluidsoverlast in trein

Duizenden mensen nemen dagelijks hun muziek mee in de trein, waarbij sommige de muziek maar al te graag willen delen met andere reizigers. Hierbij wordt de muziek vaak afgespeeld vanuit de mobiele telefoon en soms zelfs d.m.v. een mobiele speaker.

Speakers/Boxen in trein

Zijn we nog iets vergeten? Laat het hieronder weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!