Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Parijs, de stad van de liefde, is perfect voor een romantisch uitje met de partner of een avontuur met vrienden of familie. Maak een wandeling langs de Seine, bewonder bezienswaardigheden als de Eiffeltoren en de Sacre Coeur en geniet van een picknick in de Jardin du Luxembourg. Maak voor een bezoek aan Parijs gebruik van een hotel en trein actie bij reisaanbieders als TUI en DeJongIntra.

Beide partijen bieden complete meerdaagse arrangementen, waarbij de treinreis, hotelovernachtingen en soms het ontbijt is inbegrepen. Benieuwd naar de beschikbaarheid en prijzen?

Citytrip Trein Parijs

TUI: trein, hotel en ontbijt

Bij TUI boek je tijdelijk een 4-daagse citytrip naar Parijs inclusief treintickets, hotelovernachtingen en ontbijt. Met keuze uit 17 hotels in Parijs is het arrangement regelmatig verkrijgbaar vanaf 277 euro. Bekijk de beschikbaarheid via de onderstaande link.

DeJongIntra: trein en hotel aanbieding

Met keuze uit ruim 20 hotels is het bij DeJongIntra mogelijk om al vanaf 189 euro een 2-daagse stedentrip naar Parijs te boeken inclusief hotelovernachting en treintickets. Kijk voor prijzen en de beschikbaarheid op de onderstaande link.

Treinreis naar Parijs: route en prijs

Route Eurostar Londen en Parijs

Voor de treinreis stap je op in Amsterdam of Rotterdam voor de rechtstreekse Eurostar naar Parijs. Onderweg stopt de trein op station Antwerpen en Brussel, waarna deze doorreist naar station Gare du Nord. Er zijn natuurlijk ook losse treinkaartjes naar Parijs verkrijgbaar via onze website. Deze zijn 3 tot 4 maanden voor vertrek verkrijgbaar vanaf 35 euro, waarna de prijs stijgt naar 59 euro en zelfs tot ruim 100 – 150 euro per enkele reis.

Ontvang aanbiedingen

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Plannen om morgen met de trein te reizen? Koop dan vandaag nog uw Dagretour Daluren en profiteer van 50% korting op uw treinreis! Deze exclusieve aanbieding is alleen vandaag verkrijgbaar en geeft u de mogelijkheid om voordelig te reizen op woensdag 24 juli 2024....

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Stel je voor: een warme zomernacht, een rustig kabbelende zee en plotseling licht het water op in een betoverend blauw schijnsel. Dit is geen scène uit een fantasiefilm, maar de magische wereld van zeevonk, een natuurlijk fenomeen dat ook aan de Nederlandse kust te...

Betoverende Nachtvlinderwandelingen: Beleef magische Zomeravonden

Betoverende Nachtvlinderwandelingen: Beleef magische Zomeravonden

Terwijl de zon ondergaat en de schemering invalt, ontwaakt een verborgen wereld vol betovering. Nachtvlinders, met hun delicate vleugels en mysterieuze patronen, fladderen door de zomerse duisternis. Trek je wandelschoenen aan en laat je meevoeren op een betoverende...

Pin It on Pinterest