Een kerstmarkt in Düsseldorf bezoeken? Pak de trein en kom binnen 2 uur en 11 minuten aan in hartje centrum. Tijdens uw treinreis kunt u ontspannen, bijkletsen en genieten van het voorbijrazende landschap onder het genot van een hapje en een drankje. De reiservaring per ICE International is ongekend en maakt uw uitstapje per trein naar de kerstmarkt in Düsseldorf onvergetenlijk. De comfortabele stoelen, het reisgemak en catering aan boord geven u een ongekende reiservaring. Daarbij bespaart u op brandstof- en parkeerkosten en file, route en parkeerproblemen.

Na aankoop ontvangt u de treintickets van NS International per e-mail. De E-tickets dient u uitgeprint mee te nemen op reis. Het reserveren van een zitplaats in treinen van ICE International is niet verplicht, maar heeft wel onze voorkeur. Zo bent u verzekerd van een zitplaats voor uzelf en reisgenoten.

Dusseldorf

Per trein naar de kerstmarkt in Düsseldorf

Düsseldorf is één van de mooiste steden in Duitsland en al jaren een populaire bestemming. Duizenden Nederlanders reizen jaarlijks per trein naar de kerstmarkt in Düsseldorf en genieten van de knusse kraampjes en overige bezienswaardigheden, zoals de Medienhafen, St. Lambertus en het oude stadsgedeelte.

 

Dezelfde reis tegen de laagste prijs!

Reistijd naar Düsseldorf

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam- Düsseldorf2:110
Schiphol- Düsseldorf2:291
Rotterdam- Düsseldorf2:401
Utrecht- Düsseldorf1:430
Arnhem – Düsseldorf1:130

Meer over: Trein naar Düsseldorf