Zwaarbewapende agenten op station Eindhoven voor arrestatie

Arrestatie Eindhoven
Het station van Eindhoven stond gisteravond op stelten toen een zwaarbewapend arrestatieteam binnenstormden. Op last van politie werd de trein van Rotterdam naar Eindhoven tot stilstand gebracht, waarna agenten de trein doorzochten. Vanwege de politieactie reden er geen treinen van en naar Eindhoven tot ongeveer 20:00 uur. Agenten hebben uiteindelijk een mogelijke verdachte opgepakt.

Verdacht van Schietpartij

In de eerste instantie was niet duidelijk, waarvoor de man werd aangehouden. Later heeft een woordvoerder van de politie laten weten dat de man wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietpartij in Dordrecht. Het zou gaan om een 24-jarige man die de derde verdachte is in een onderzoek naar de schietpartij van 18 oktober in Dordrecht. Verder mocht de woordvoerder helaas niets zeggen in verband met het lopende onderzoek.

Schietpartij in Dordrecht

Op vrijdag 18 oktober 2019 heeft een schietpartij plaatsgevonden in Dordrecht. Hierbij zou een 17-jarige jongen zijn neergeschoten in de Dordtse wijk Sterrenburg. Hij werd uiteindelijk met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Op dit moment verkeerd de 17-jarige jongen buiten levensgevaar, maar is het onderzoek naar de daders in volle gang.
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!