Treinkaartjes naar Buitenland in september 2021

Het mag en kan weer! Reis met de trein door heel Europa voor een dagje shoppen, leuke stedentrip of complete vakantie. Een treinreis is duurzaam, voordelig en snel. Reden voor de Europese Unie om dit de komende jaren extra te stimuleren en reizigers te bewegen om gebruik te maken van een duurzaam vervoersmiddel. Kies ook voor de trein en reis in september 2021 bijvoorbeeld naar een bestemming in België, Frankrijk of Duitsland.Meer slaaptreinen, verbindingen en reisinformatie. Er wordt hard gewerkt aan aan het spoor om te concurreren met het vliegtuig en duurzaam reizen mogelijk te maken. Kan jij ook niet wachten om weer een stedentrip of treinreis te plannen? Waar wacht je op? Ontdek de leukste bestemmingen via onze inspirerende reisblog of zoek direct naar beschikbare internationale treintickets. Kom je er niet uit, een vraag of meer informatie? Stel deze dan gerust via ons contactformulier.

Treinkaartjes naar het buitenland boeken

Lekker dichtbij huis of juist wat verder weg? Er vertrekken dagelijks treinen naar de zonnige stranden in Frankrijk of de koude wintersportgebieden in Oostenrijk. Treinkaartjes naar het buitenland boek je natuurlijk online. Via de reisplanner beschik je over alle informatie en kan je handig vergelijken welke optie het snelst, makkelijkst en voordeligst is.

Uiteraard helpen we je hier graag bij. Een vraag of wil je meer informatie? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij helpen je bij het plannen van jouw treinreis.

Trein naar België

Treinkaartje Magdeburg

In België vind je de mooiste plaatsjes voor een dagje shoppen of stedentrip. Denk aan karakteristieken steden als Antwerpen, Brussel, Brugge, Mechelen, Gent en Luik. Naast de eindeloze winkelstraten, kan je hier genieten van indrukwekkende bezienswaardigheden en specialiteiten als bier, chocola en natuurlijk de Vlaamse friet!

Reis met de trein naar België per IC Brussel, Eurostar of Thalys. Dagelijks vertrekken er meer dan 30 treinen vanaf verschillende stations. Zo kan je opstappen op station Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Breda. Vertrek je vanaf een ander station in Nederland? Geen probleem, want de internationale reisplanner houdt hier gewoon rekening mee.

Meer weten? Ontdek de treinbestemmingen in België.

Trein naar Duitsland

Treinkaartje Sächsische Schweiz

Snel en comfortabel naar Duitsland? De verbindingen zijn sterk verbeterd en de trein is in veel gevallen het snelste vervoersmiddel. Daarbij kom je uitgerust aan in het hart van het centrum, zonder file- of parkeerproblemen.

Duitsland is veelzijdig. Je kan er heerlijk wandelen, stedentrippen of genieten van een complete vakantie. Voor een stedentrip moet je al gauw denken aan Keulen, Düsseldorf of Berlijn, maar ook steden als Hamburg, Frankfurt en München lenen zich hier uitstekend voor. Liever wandelen? Dan is het Zwarte Woud zeker de moeite waard en wil je op vakantie? Kijk dan eens naar Dresden (Oost Duitsland) of regio München (Zuid Duitsland).

Trein naar Frankrijk

Trein Marseille

Ook Frankrijk heeft veel te bieden en is niet voor niets al jaren nummer 1 vakantieland voor veel Nederlanders. Voor stedentrips bezoek je natuurlijk bestemmingen als Parijs en Lille, maar kijk ook eens naar de mogelijkheden voor een vakantie of rondreis. In de winterperiode telt Frankrijk tal van wintersportgebieden en in de zomer zijn de mogelijkheden al helemaal eindeloos.

Met speciale winter- en zomertreinen zijn verbindingen uitstekend. Wees er voor de boekingen (bij voorkeur) vroeg bij, zodat je profiteert van het vroegboektarief. In de eerste paar maanden dat treinkaartjes naar het buitenland beschikbaar zijn voor verkoop, is het tarief minimaal.

 

5 Mooiste wandelroutes in Oostenrijk

5 Mooiste wandelroutes in Oostenrijk

Lui op het strand liggen is niet voor iedereen weggelegd. Een actieve wandel- of fietsvakantie is dan een prima alternatief. De 5 mooiste wandelroutes van Oostenrijk zijn dan misschien het overwegen waard, want deze schitterende plekken moet je eigenlijk gewoon gezien...

5 mooiste wandelroutes in Zwitserland

5 mooiste wandelroutes in Zwitserland

Er gaat niets boven heerlijk wandelen op vakantie. Een wandelvakantie nog altijd dé manier om je hoofd leeg te maken en om echt even goed op te laden voor je weer aan het werk moet. Om pas echt tot rust te komen is het geen verkeerd idee om eens een bezoekje te...

5 Mooiste bergmeren in Oostenrijk

5 Mooiste bergmeren in Oostenrijk

Wie van een prachtige natuur houdt moet ooit in zijn of haar leven eens in Oostenrijk zijn geweest. Dit is natuurlijk hét land met de uitgestrekte grasvelden, de grazende koeien én de vele meren die in de bergen verscholen liggen. Het probleem met die verborgen meren...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders