Treinkaartjes naar Buitenland in september 2021

Het mag en kan weer! Reis met de trein door heel Europa voor een dagje shoppen, leuke stedentrip of complete vakantie. Een treinreis is duurzaam, voordelig en snel. Reden voor de Europese Unie om dit de komende jaren extra te stimuleren en reizigers te bewegen om gebruik te maken van een duurzaam vervoersmiddel. Kies ook voor de trein en reis in september 2021 bijvoorbeeld naar een bestemming in België, Frankrijk of Duitsland.Meer slaaptreinen, verbindingen en reisinformatie. Er wordt hard gewerkt aan aan het spoor om te concurreren met het vliegtuig en duurzaam reizen mogelijk te maken. Kan jij ook niet wachten om weer een stedentrip of treinreis te plannen? Waar wacht je op? Ontdek de leukste bestemmingen via onze inspirerende reisblog of zoek direct naar beschikbare internationale treintickets. Kom je er niet uit, een vraag of meer informatie? Stel deze dan gerust via ons contactformulier.

Treinkaartjes naar het buitenland boeken

Lekker dichtbij huis of juist wat verder weg? Er vertrekken dagelijks treinen naar de zonnige stranden in Frankrijk of de koude wintersportgebieden in Oostenrijk. Treinkaartjes naar het buitenland boek je natuurlijk online. Via de reisplanner beschik je over alle informatie en kan je handig vergelijken welke optie het snelst, makkelijkst en voordeligst is.

Uiteraard helpen we je hier graag bij. Een vraag of wil je meer informatie? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij helpen je bij het plannen van jouw treinreis.

Trein naar België

Treinkaartje Magdeburg

In België vind je de mooiste plaatsjes voor een dagje shoppen of stedentrip. Denk aan karakteristieken steden als Antwerpen, Brussel, Brugge, Mechelen, Gent en Luik. Naast de eindeloze winkelstraten, kan je hier genieten van indrukwekkende bezienswaardigheden en specialiteiten als bier, chocola en natuurlijk de Vlaamse friet!

Reis met de trein naar België per IC Brussel, Eurostar of Thalys. Dagelijks vertrekken er meer dan 30 treinen vanaf verschillende stations. Zo kan je opstappen op station Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Breda. Vertrek je vanaf een ander station in Nederland? Geen probleem, want de internationale reisplanner houdt hier gewoon rekening mee.

Meer weten? Ontdek de treinbestemmingen in België.

Trein naar Duitsland

Treinkaartje Sächsische Schweiz

Snel en comfortabel naar Duitsland? De verbindingen zijn sterk verbeterd en de trein is in veel gevallen het snelste vervoersmiddel. Daarbij kom je uitgerust aan in het hart van het centrum, zonder file- of parkeerproblemen.

Duitsland is veelzijdig. Je kan er heerlijk wandelen, stedentrippen of genieten van een complete vakantie. Voor een stedentrip moet je al gauw denken aan Keulen, Düsseldorf of Berlijn, maar ook steden als Hamburg, Frankfurt en München lenen zich hier uitstekend voor. Liever wandelen? Dan is het Zwarte Woud zeker de moeite waard en wil je op vakantie? Kijk dan eens naar Dresden (Oost Duitsland) of regio München (Zuid Duitsland).

Trein naar Frankrijk

Trein Marseille

Ook Frankrijk heeft veel te bieden en is niet voor niets al jaren nummer 1 vakantieland voor veel Nederlanders. Voor stedentrips bezoek je natuurlijk bestemmingen als Parijs en Lille, maar kijk ook eens naar de mogelijkheden voor een vakantie of rondreis. In de winterperiode telt Frankrijk tal van wintersportgebieden en in de zomer zijn de mogelijkheden al helemaal eindeloos.

Met speciale winter- en zomertreinen zijn verbindingen uitstekend. Wees er voor de boekingen (bij voorkeur) vroeg bij, zodat je profiteert van het vroegboektarief. In de eerste paar maanden dat treinkaartjes naar het buitenland beschikbaar zijn voor verkoop, is het tarief minimaal.

 

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Wanneer goedkope treinkaartjes naar Londen?

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Londen?

Binnenkort een op CityTrip naar Londen? Dan reis je natuurlijk comfortabel en duurzaam per trein naar Londen. Opstappen kan op station Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal, waarna je met een rechtstreekse verbinding per Eurostar naar Londen wordt gebracht. Dit al...

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Voor een stedentrip naar Parijs is de trein een uitstekend vervoersmiddel. Er vertrekken dagelijks meerdere treinen van Eurostar vanaf Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal. Deze rijden via Antwerpen en Brussel Zuid (Midi) naar station Gare du Nord in Parijs. Met...

Pin It on Pinterest