Tarieven, Prijs en Flexibiliteit van InterCtiy Brussel

Een treinticket voor de InterCity Brussel boeken kan bij verschillende aanbieders van internationale treintickets, zoals NS International, Deutsche Bahn, Omio en TheTrainLine. Uiteraard hebben wij de goedkoopste aanbieder al voor u gevonden, maar het is altijd mogelijk om extra opties zoals de reisklasse en flexibiliteit toe te voegen aan uw boeking. Bij de reisklasse kunt u altijd kiezen tussen eerste of tweede klas zitplaatsen. Bij Flexibiliteit heeft u bij tickets van InterCity Brussel keuze uit de EarlyBird tickets en Flexpreis. Verschil zit voornamelijk in de voorwaarden met betrekking tot het annuleren of wijzigen van een boeking.

Trein AntwerpenTrein Brussel

Tarieven InterCity Brussel

De tarieven van InterCity Brussel worden bepaald door het moment van boeken, de reisklasse en de flexibiliteit. Zo is het mogelijk om tegen een prijs van € 20 per InterCity Brussel naar Antwerpen en Brussel te reizen. Ook andere bestemmingen in België zijn met korting verkrijgbaar, wanneer u minimaal 7 dagen voor vertrek boekt. Voor eerste klas zitplaatsen liggen de tarieven voor de InterCity Brussel iets hoger, maar wordt het reisgemak en comfort en reisgemak verhoogd. Ook wanneer u kiest voor extra mogelijkheden met betrekking tot wijzigen, omboeken of annuleren van een ticket wordt de prijs voor de InterCity Brussel verhoogd. Er zijn drie verschillende tarieven beschikbaar voor de InterCity Brussel; kortingstarief en flextarief.

Prijs naar Antwerpen

Tarief2e klas1e klas
Flex€ 38€ 60
Early bird week (ma-do)*€ 20€ 28
Early bird weekend (vr-zo)*€ 26€ 37

Prijs naar Brussel

Tarief2e klas1e klas
Flex€ 48€ 77
Early bird week (ma-do)*€ 25€ 35
Early bird weekend (vr-zo)*€ 33€ 47

Flextarief IC Brussel

De Flextarief tickets voor de InterCity Brussel zijn tot het moment van vertrek verkrijgbaar. Daarnaast zijn deze te combineren met kortingsabonnementen van NS, waarmee u korting ontvangt op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar België. Voordeel van treinkaartjes met Flextarief is dat u deze kosteloos kunt wijzigen.

Vroegboekkorting op tickets IC Brussel

Treinkaartjes met vroegboekkorting of EarlyBird tickets zijn tot en met 7 dagen voor vertrek verkrijgbaar. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen treintickets met vroegboekkorting in het weekend en doordeweeks. Het tarief doordeweeks geldt van maandag tot en met donderdag en het weekend tarief wordt berekend van vrijdag tot en met zondag.

Ook treinkaartjes met vroegboekkorting voor treinen van InterCity Brussel kunnen tot de dag van vertrek worden gewijzigd tegen een vergoeding van € 5.

Kinderen in IC Brussel

Boek uw treintickets online en neem tot maximaal 4 kinderen van 4 tot en met 11 jaar gratis mee in de InterCity Brussel. Kinderen reizen gratis met u mee in de IC Brussel, zolang er een volwassene van 18 jaar of ouder meereist. Geef in uw boeking wel aan dat u kinderen meeneemt in de trein, aangezien u hiervoor een vervoersbewijs ontvangt.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl