Tarieven, Prijs en Flexibiliteit van Eurostar

Prijs Eurostar Londen

Een treinticket voor de Eurostar boeken kan bij verschillende aanbieders van internationale treintickets, zoals NS International, Deutsche Bahn, Omio en TheTrainLine. Uiteraard hebben wij de goedkoopste aanbieder al voor u gevonden, maar het is altijd mogelijk om extra opties zoals de reisklasse en flexibiliteit toe te voegen aan uw boeking. Bij de reisklasse kunt u altijd kiezen tussen eerste of tweede klas zitplaatsen. Bij Flexibiliteit heeft u bij tickets van Eurostar keuze uit de Standard, Standard Premier en Business Premier. Verschil zit voornamelijk in de voorwaarden met betrekking tot het annuleren of wijzigen van een boeking.

Tarieven Eurostar

De tarieven van Eurostar worden bepaald door het moment van boeken, de reisklasse en de flexibiliteit. De prijs is sterk afhankelijk van het moment van boeken en begint 6 maanden voor vertrek met een tarief van € 69. Dit komt doordat tickets per IC Brussel naar Brussel-Zuid (midi) eerder worden aangeboden. Pas wanneer de tickets van Thalys en Eurostar 3 tot 4 maanden voor vertrek worden aangeboden zakt het tarief naar de minimale prijs van € 59. De terugreis van Londen naar Amsterdam CS is zelfs al verkrijgbaar vanaf € 40. Wacht u te lang met boeken of overweegt u de trein te laat kan het tarief per Eurostar naar Londen stijgen tot € 265.

Prijs naar Londen

Tarief2e klas1e klas
Standard€ 59€ 130
Standard Premier€ 90€ 140
Business Premier€ 265€ 280

Mid-Flextarief Eurostar (Standard / Standard Premier)

De Flextarief tickets voor de Eurostar zijn tot het moment van vertrek verkrijgbaar. Daarnaast zijn deze te combineren met kortingsabonnementen van NS, waarmee u korting ontvangt op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Engeland.

De Internationale treintickets per Eurostar met Mid Flextarief kunt u tot vertrek annuleren tegen een vergoeding van € 40.

Kinderen in Eurostar

Kinderen tot en met 3 jaar reizen in de Eurostar gratis met u mee. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar reizen tegen een gereduceerd tarief met u mee in de trein van Eurostar, maar dienen altijd onder begeleiding van een volwassen reiziger te reizen. Vanaf 12 jaar hebben kinderen een regulier internationaal treinkaartje nodig.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!